Herkummat ravut

Rapu on loppukesän herkku

Suomalaiset joki- ja täpläravut ovat loppukesän kiistämätön herkku. Tutustu suomalaisen gourmet-herkun saloihin ja hanki tuoreet ravut Herkun kalatiskistä.

Ravustuskausi alkaa joka vuosi 21. heinäkuuta tasan kello 12.00 ja jatkuu lokakuulle saakka. Vilkkain sesonki on elokuun puolesta välistä syyskuulle, jolloin joidenkin herkuttelijoiden mukaan ravut ovat parhaimmillaan.

Oletko järjestämässä rapujuhlia?

Otathan yhteyttä Herkun myymälään, jos olet tilaamassa isompaa raputilausta. Verkkokaupassa näkyvän valikoiman lisäksi myymälän palveluvalikoimasta löydät herkulliset irtoravut. Myymälöiden puhelinnumerot löytyvät alta Rapu-hotline kohdasta.

card-image-Left

Rapu-hotline

Rapu-hotlinesta voit tiedustella rapujen tämänhetkistä saatavuutta Herkussa ja jättää tilauksesi. Otathan yhteyttä, jos olet tekemässä isompaa tilausta.

Rapunumerosta tavoitat myymälämme ammattilaiset ja voit tiedustella reaaliaikaista raputilannetta.

  • Helsinki: 010 766 7234
  • Tapiola: 010 766 7302
  • Itis: 010 7667360
card-image-Left

Rapujen valmistaminen ja syöminen

Rapuja on saatavilla valmiiksi keitettyinä kuin pakastettuina. Katso vinkit rapujen valmistamiseen ja tietysti niiden herkutteluun.

card-image-Left

Kata juhlapöytä

Juhlapöydän kruunu on rapuja punaisenaan notkuva tarjoiluvati, mutta juhlatunnelmaan tarvitaan muutakin. Verkkokaupastamme löydät ravut ja muut tuotteet juhlaan.

cardImageContent

Herkulliset reseptit