Hyppää sisältöön
Tuotteet
Kirjautuneena saat myös BonustaTunnistaudu asiakasomistajaksi S-käyttäjätililläsi ja saat kaikki palvelumme käyttöösi.Kun olet liittänyt S-Etukortin jäsennumeron tiliisi, saat ostoksista myös Bonusta.Lue lisää
Uudet Momma-piparkakkupakkaukset vihreällä taustalla – kotimainen uutuus kolmessa eri maussa Suomessa valmistettuna.

Joulupöydän herkullisin uutuuspipari

Momma Ohut Piparkakku on kotimainen ja rapea herkku Rantatöysän Piparitieltä. Siellä Elosen leipurimestarien käsissä syntyy hienostuneen mausteisia piparkakkuja laadukkaista raaka-aineista.

Perinteisen piparkakun rinnalle leivoimme herkuttelehetkiin sopivat makuyhdistelmät, Paahdettu voi ja Kinuski. Kokeile ja ihastu!

Momman ohuet piparkakut

Joulunajan herkut

Helppo & herkullinen Piparkakkutrifle

  • 2 dl vispikermaa
  • 2,5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
  • 250 g mascarponejuustoa
  • 0,5 dl sokeria
  • (tilkka sitruunamehua)
  • 300 g Momma-piparkakkuja
  • n. 1 l marjoja (tuoreita tai sulatettuja)
  • (halutessa 1 rkl perunajauhoja pakastemarjoihin)

Valmistus:

  1. Vaahdota vispikerma ja vaniljakastike omissa kulhoissaan pehmeäksi, kuohkeaksi vaahdoksi.
  2. Pehmennä mascarpone ja sekoita se sekä sokeri varovasti vaahtojen joukkoon, jotta rakenne pysyy ilmavana.
  3. Mausta tilkalla sitruunamehua raikkautta tuomaan. Rouhi piparit karkeaksi muruksi.
  4. Kokoa annokset laseihin tai maljaan: piparimurua, marjoja ja vaahtoa kerroksittain.
  5. Toista kerrokset ja viimeistele marjoilla, piparimurulla ja kokonaisella piparilla.
Kaksi koristeellista lasia täynnä herkullista jälkiruokaa, jossa kerroksia kermaa, vadelmia ja Mummia-keksejä koristeena.

Sinua saattaa kiinnostaa myös