
Joulupöydän herkullisin uutuuspipari
Momma Ohut Piparkakku on kotimainen ja rapea herkku Rantatöysän Piparitieltä. Siellä Elosen leipurimestarien käsissä syntyy hienostuneen mausteisia piparkakkuja laadukkaista raaka-aineista.
Perinteisen piparkakun rinnalle leivoimme herkuttelehetkiin sopivat makuyhdistelmät, Paahdettu voi ja Kinuski. Kokeile ja ihastu!
Momman ohuet piparkakut
Joulunajan herkut
Helppo & herkullinen Piparkakkutrifle
- 2 dl vispikermaa
- 2,5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
- 250 g mascarponejuustoa
- 0,5 dl sokeria
- (tilkka sitruunamehua)
- 300 g Momma-piparkakkuja
- n. 1 l marjoja (tuoreita tai sulatettuja)
- (halutessa 1 rkl perunajauhoja pakastemarjoihin)
Valmistus:
- Vaahdota vispikerma ja vaniljakastike omissa kulhoissaan pehmeäksi, kuohkeaksi vaahdoksi.
- Pehmennä mascarpone ja sekoita se sekä sokeri varovasti vaahtojen joukkoon, jotta rakenne pysyy ilmavana.
- Mausta tilkalla sitruunamehua raikkautta tuomaan. Rouhi piparit karkeaksi muruksi.
- Kokoa annokset laseihin tai maljaan: piparimurua, marjoja ja vaahtoa kerroksittain.
- Toista kerrokset ja viimeistele marjoilla, piparimurulla ja kokonaisella piparilla.

Sinua saattaa kiinnostaa myös


Näin tilaat ensimmäistä kertaa
Oletko ensimmäistä kertaa S-kaupat-verkkokaupassa? Tutustu ensitilaajan ohjeisiin.
