Tuotteet

Pahvilaatikoiden hinnat ovat muuttuneet

Veloitamme jatkossa toteutuneiden laatikoiden mukaan osassa kaupoissa. Suositushinta on 0,60 € per laatikko, mutta hinta voi vaihdella myymälöittäin.

Maailman markkinatilanteen vuoksi pakkausten raakamateriaalien hinnat ovat nousseet. Tilanne on meidänkin mielestämme ikävä, mutta joudumme reagoimaan nouseviin kustannuksiin. Jatkossa veloitamme aidon menekin mukaan osassa kaupoissa. Tämä on voimassa oleva yleinen käytäntö ruoan verkkokaupassa. Pidämme kuitenkin edelleen materiaalien hinnat kilpailukykyisinä.

Yleisimpiä kysymyksiä

Olen tehnyt tilauksen ennen 21.11.2022, kummalla tavalla minun pakkausmateriaalini veloitetaan?

Pahvilaatikoista veloitetaan tilaushetkellä voimassa olevan käytännön mukaisesti, mikäli et enää muokkaa tilausta.

Voinko vaihtaa johonkin muuhun pakkausmateriaaliin? Mitä se maksaa?

Pyrimme löytämään uusia vaihtoehtoja ja joissakin myymälöissä on mahdollista valita vaihtoehtoinen pakkausmateriaali. Useimmissa myymälöissä keräämme kuitenkin tällä hetkellä ostokset pahvilaatikoihin.

Veloitamme pahvilaatikoista, vaikka jättäisit laatikot kaupan noutopisteelle, sillä emme käytä käytettyjä laatikoita uudelleen hygieniasyistä. Edellisen S-kaupat-palvelusta tekemäsi tilauksen tyhjät pahvilaatikot voit palauttaa seuraavan toimituksen yhteydessä kuljettajalle – hän hoitaa ne asianmukaisesti kierrätykseen.

(Varaamme oikeuden veloittaa verkkokaupankeräilyyn ja pakkausmateriaaleihin liittyvistä erityistoiveista palvelumaksun. Toiveet voi ilmoittaa verkkokaupan kassalla yleisessä viestikentässä. Kaikki kaupat eivät toiveista huolimatta pysty toteuttamaan erityistoiveita.)

Voinko vaikuttaa siihen, kuinka monta laatikkoa tilaukselle kerätään?

Ikävä kyllä tilaukselle kerättävien pahvilaatikoiden määrään ei voi etukäteen vaikuttaa. Pahvilaatikot kestävät tietyn määrän painoa ja kerääjämme arvioivat jokaisen laatikon kantokyvyn tilauksella olevien tuotteiden mukaan. Pyrimme kuitenkin parhaamme mukaan vähentämään myös käytetyn pahvin määrää ja lähtökohtaisesti pakkaamaan mahdollisimman pieneen määrään laatikoita.

Ostoksille ➜