Niina Backmanin reseptivinkki - Sain radiosta kuuntelijoilta hyviä vinkkejä keittiöön

Niina Backman on saanut radiosta kuuntelijoilta hyviä vinkkejä myös keittiöön. Yksi niistä on Huli huli-kana.

"Nimi oli sen verran veikeä, että kiinnostus heräsi heti. Perhe tykkäsi myös paljon lopputuloksesta ja siitä syystä ajattelin jakaa reseptin myös teille", Niina kertoo.

Huli huli-kanan ohje:

  1. Hienonna valkosipulit ja raasta inkivääri
  2. Laita kattilaan tomaattipyre, soija, ananasmehu, valkosipuli sekä inkivääri. Keitä kastiketta 5-10 min
  3. Laita uuni 200 asteeseen. Voitele vuoka ja laita broilerin palat uunivuokaan, kaada päälle kastike. Kypsennä 20-30 min. Nostele/kääntele broilerin paloja puolessa välissä aikaa
  4. Hienonna kevätsipuli sekä korianteri ja laita päälle ennen tarjoilua
card-image-undefined

Ainekset:

  • 3-4 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
  • 2 dl ananasmehua
  • ½ dl soijakastiketta
  • n. 100 g tomaattipyrettä
  • n. 600 g broilerin paistileikettä
  • 2-3 kevätsipulin vartta
  • kourallinen korianteria

Oppaat tilaamiseen S-kaupasta