Siirryimme Prisma Järvenpäässä, Prisma Keravalla ja Prisma Hyvinkäällä pahvilaatikkokohtaiseen pakkausmateriaalihinnoitteluun

Veloitamme jatkossa toteutuneiden laatikoiden mukaan 0,60 € per laatikko.

Maailman markkinatilanteen vuoksi pakkausten raakamateriaalien hinnat ovat nousseet. Tilanne on meidänkin mielestämme ikävä, mutta joudumme reagoimaan nouseviin kustannuksiin. Jatkossa veloitamme aidon menekin mukaan. Tämä on voimassa oleva yleinen käytäntö ruoan verkkokaupassa. Pidämme kuitenkin edelleen materiaalien hinnat kilpailukykyisinä.

Yleisimpiä kysymyksiä

Olen tehnyt tilauksen paljon ennen 11.8. kummalla tavalla minun pakkausmateriaalini veloitetaan?

Pakkausmateriaali veloitetaan tilaushetkellä voimassa olevan käytännön mukaisesti, mikäli et enää muokkaa tilausta.

Voinko vaihtaa muihin pakkausmateriaaleihin? Mitä se maksaa?

Pyrimme löytämään uusia vaihtoehtoja ja tällä hetkellä keräämme tilaukset pahvilaatikoihin. Veloitamme pahvilaatikoista, vaikka jättäisit laatikot kaupan noutopisteelle, sillä emme käytä käytettyjä laatikoita uudelleen hygieniasyistä. Kotiinkuljetuksissa voit palauttaa tyhjät pahvilaatikot myös kuljettajalle ja kuljettaja hoitaa ne asianmukaisesti kierrätykseen.

Voit halutessasi toivoa tilauksen keräämistä muovikasseihin. Jos haluat muovikassikeräilyn, ilmoita siitä verkkokaupan kassalla yleisessä viestikentässä. Huomioithan kuitenkin, että veloitamme. muovikassikeräilystä 3 € per tilaus.

Voinko vaikuttaa siihen, kuinka monta laatikkoa tilaukselle kerätään?

Ikävä kyllä tilaukselle kerättävien pahvilaatikoiden määrään ei voi etukäteen vaikuttaa. Pahvilaatikot kestävät tietyn määrän painoa ja kerääjämme arvioivat jokaisen laatikon kantokyvyn tilauksella olevien tuotteiden mukaan. Pyrimme kuitenkin parhaamme mukaan vähentämään myös käytetyn pahvin määrää ja lähtökohtaisesti pakkaamaan mahdollisimman pieneen määrään laatikoita.

Ostoksille ➜