Tuotteet

Sushi Daily valmistaa tuoretta sushia paikan päällä asiakkaiden edessä Helsingin keskustan ja Tapiolan Food Market Herkuissa. Katso menu täältä ja voit tilata sushit etukäteen

Sushi Daily

Helsingin keskustan ja Tapiolan Food Market Herkuista löydät Euroopassa laadukkaista susheista tunnetun Sushi Dailyn. Sushi Daily tuo Suomeen uusimmat sushitrendit suoraan Lontoosta.

Sushi Daily valmistaa tuoretta sushia paikan päällä asiakkaiden edessä, japanilaisen sushikokin salaisten reseptien mukaisesti. Susheissa käytetään vain parhaita raaka-aineita ja koulutuksen saa vain intohimoisimmat sushikokit. Sushi Daily toimii Suomen lisäksi kymmenessä muussa Euroopan maassa ja toimipisteitä on jo yli 800.

TILAA SUSHI DAILYN TUOTTEITA FOOD MARKET HERKUN VERKKOKAUPASTA

card-image-Left

Käsintehtynä parempaa

Sushi Dailyn sushikokit suhtautuvat intohimoisesti työhönsä ja kunnioittavat raaka-aineita. Perustana on olla avoin uusille innovaatioille ja luoda asiakkaille elämyksiä. Raaka-aineiden tärkeys korostuu käsintehdyissä susheissa, esimerkiksi kalasta käytetään kaikki osat. Myös riisillä on oma salainen reseptinsä, jolla riisin koostumukseen saadaan keveyttä ja parempaa makua. Useat ravintolat ja sushipaikat käyttävät sushirobotteja sushien tekemiseen nopeuttakseen sushien tekemistä. Sushi Dailyssä jokainen sushi tehdään käsin perinteitä kunnioittaen.

Enemmän kuin sushia

Sushi Dailyn suosituin sushi on kaliforniarulla, jonka päällä on rouskuvaa kuivattua sipulirouhetta. Valikoimassa on perinteisiä nigirejä, makeja ja sashimia sekä yllättäviä makuelämyksiä, kuten tulisen mausteisia tai wakame-levällä kuorrutettuja kaliforniarullia. Myös vegesushit ovat kysyttyjä.

Pelkkään sushiin ei tarvitse tyytyä: monipuolinen valikoima tarjoaa kaikille japanilaisen keittiön ystäville myös muita makuelämyksiä kuten poke-kulhoja, kana-, rapu- ja kasvisnyyttejä sekä Aasian makujen inspiroimia salaatteja. Valikoimassa on vegevaihtoehtoja sekä aterioita raa’asta ja kypsennetystä kalasta sekä kanasta. Sushi tarjotaan asiakkaille valmiina lajitelmina rasioissa, jotka voi ostaa kotiin tai nauttia paikan päällä myymälässä.

Sushi Daily on auki Food Market Herkun aukioloaikojen mukaisesti. Pisteen yhteydessä on mahdollista nauttia ostamansa take away annos paikan päällä, maksu hoituu kätevästi itsepalvelukassalla.

Muistathan, että voit tilata sushit valmiiksi sähköpostilla sushitakego@gmail.com  tai soittamalla 0503660118. Puhelimitse tilauksia otetaan vastaan Ma-la 12-16:30.

Sushi Dailyn party platter tuotteet ja hinnat. Osta sushi platterit Food Market Herkusta.
Sushi Dailyn herkulliset sushit ja niiden hinnat näkyvät tässä menussa