Tervetuloa S-kauppoihin!

S-kaupat on S-ryhmän ruoan verkkokauppa. Löydät täältä kaikki tutut kaupat ja yli 20 000 tuotteen edullisen valikoiman. Unohtamatta tietenkään Bonuksia!

Tilaa ruokaostokset suoraan kotiovelle kotiinkuljetuksella tai nouda matkanvarrelta noutolokerosta. Aloita tilaaminen vaikka heti

Kaikki tutut kaupat ympäri Suomen. Yhdessä paikassa.

  • card-item-icon
  • card-item-icon
  • card-item-icon
  • card-item-icon
  • card-item-icon
  • card-item-icon
  • card-item-icon
card-image-Left

Tilaa ruokaostokset helposti S-kaupat mobiilisovelluksella!

Lataa S-kaupat mobiilisovellus älylaitteeseesi ja tilaa ruoat nopeasti ja helposti missä vain, milloin vain. S-kaupat sovelluksen löydät App Storesta sekä Google Play Kaupasta.

Näin tilaat

Suosittelemme aloittamaan ostamisen kirjautumalla sisään S-käyttäjätilillä. Jos sinulla ei ole vielä S-käyttäjätiliä, voit luoda sen täältä. Kirjautuneena saat verkkokaupan kaikki ominaisuudet käyttöösi ja voit seurata tilauksesi etenemistä.

Kirjautumisen jälkeen valitse toimitustapa - voit noutaa tilauksen noutopisteeltä tai tuomme sen ovellesi.

Valitse myös sinulle sopiva toimitusaikaikkuna. Saat ennen toimitusta ilmoituksen tarkemmasta toimitusajasta.

Täytä korisi tuotteilla ja viimeistele tilaus lisäämällä maksutiedot. Saat tämän jälkeen sähköpostiisi tilausvahvistuksen, josta näet tilausnumerosi ja tilauksen yhteenvedon.

Voit muokata tilausta joustavasti tilausvahvistuksessa ilmoitettuun ajankohtaan asti.

card-image-undefined

Huom! Maksujärjestelmä voi ilmoittaa 0 euron veloituksesta tai 1 euron katevarauksesta pankistasi riippuen. Veloitamme tilauksen kuitenkin vasta keräilyn jälkeen. Varmistathan siis, että valitsemallasi tilillä on riittävästi rahaa toimituspäivänä. Tarkista myös, etteivät kortin maksurajoitukset estä veloitusta.

Jos tilauksen veloitus ei onnistu, emme voi toimittaa tilausta.

Kun saat ilmoituksen: voit rentoutua ja odottaa kotiintoimitusta tai noutaa tilauksesi ennen valitsemasi aikaikkunan päättymistä. Valitsemasi toimitustavan mukaan.

Joustavaa eikö totta! Ja voit käyttää vapautuvan ajan sinulle tärkeisiin asioihin.

Oletko ensimmäistä kertaa S-kaupoissa?