Ladataan...
Perinteinen voisilmäpulla sulatusta vaille kypsäpakaste. Leivonnassa käytetty taikinassa sekä täytteessä aitoa kotimaista laktoositonta voita.
Valmistusmaa
Allergeenit
Muna, Maito, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Kaura, Ruis, Vehnä
Ainesosat
VEHNÄjauho (Suomi), sokeri, vesi, laktoositon VOI 10 %(Suomi), rypsiöljy, KANANMUNA, hiiva, VEHNÄkuitu, dekstroosi, jauhonparanne (E300), entsyymi, suola, kardemumma.
Valmistaja
EAN
Säilytysohje
Säilytys -18 °C tai kylmemmässä, parasta ennen päivämäärään. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.
Käyttöohje
Sulatus huoneenlämmössä n. 45-60 minuuttia. Sulata pullat pakkauksessaan tai yksitellen siten, että ne ovat suojattuna pussin sisällä tai esimerkiksi liinalla peitettynä. Näin ehkäiset pullan tarpeetonta kuivumista ja varmistat pehmeämmän ja mehukkaamman lopputuloksen. Halutessasi pullia voi lämmittää uunissa 180 - 200 C, n. 1-2 minuuttia.
Ladataan...