Ladataan...
Ligurialainen focaccina, italialainen vehnäleipä pestokastikkeella.
Terre d’Italia on vuonna 1999 perustettu tuotesarja, jonka ytimessä on…
Valmistusmaa
Ainesosat
Stracchino-juusto 57,2 % (MAITO, suola, juoksete, hapate) (Italia), VEHNÄJAUHO, pestokastike 12,5 % (ekstraneitsytoliiviöljy, Genovese-basilika SAN, Parmigiano Reggiano SAN-juusto (MAITO, suola juoksute), Grana Padano SAN -juusto (MAITO, suola, juoksute, säilöntäaine (E 1105 KANANMUNASTA), pinjansiemen, SAKSANPÄHKINÄ, suola, Pecorino Romano SAN -juusto (LAMPAANMAITO, suola, juoksete), valkosipuli, hapettumisenestoaine (E 300), happo (E 330)), vesi, oliiviöljy, suola. Saattaa sisältää pieniä määriä kalaa, soijaa, hasselpähkinää, cashewpähkinää, pistaasipähkinää, mantelia ja sinapinsiemeniä.
Valmistaja
EAN
Säilytysohje
Säilytys –18 °C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen. Säilyvyys pakastelämpötilassa (–18 °C) ks. päiväysmerkintä. Sulatettu tuote syötävä vuorokauden kuluessa kypsennyksestä.
Käyttöohje
Valmistusohje: paista jäistä tuotetta uunissa 220 °C:ssa n. 6–8 min.
Ladataan...