Ladataan...
Herkullista kotimaista kalaa! Apetit Kotimaiset Itämeren kalapihvit on valmistettu suomalaisesta Itämerestä pyydetystä silakasta ja paneroitu…
Valmistusmaa
Allergeenit
Muna, Kalat, Maito
Ainesosat
Suomalainen nahaton SILAKKAfilee 56 % (Clupea harengus membras) pyydetty troolilla/rysällä Itämerestä, suomalainen peruna, gluteeniton paneeraus (riisijauho, kikhernejauho, maissitärkkelys, dekstroosi), rapsiöljy, suomalainen laktoositon kuohuKERMA, suomalainen perunahiutale, hernekuitu, ruohosipuli, MUNANVALKUAISjauhe, sakeuttamisaineet (E461, E407a), sitruunamehutiiviste, jodioitu suola, valkopippuri. Kotimaisuusaste 81 %.
Valmistaja
EAN
Säilytysohje
Säilytys: PAKASTE, tuote säilyy: - pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä) ks. parasta ennen -merkintä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Käyttöohje
Kuumenna Kotimaiset Itämeren kalapihvit jäisinä tai osittain sulaneina * paistinpannussa miedolla lämmöllä n. 10 min lastalla välillä käännellen * uunissa 200 °C 10-12 min * Airfryerissa 180 °C, 8 min.
Ladataan...