FI
SV
Helikopteriryöstö

Helikopteriryöstö

Kaikki Ei merkkiä -tuotteet
~8
15
/kpl
 • Tuotetiedot

  Ryöstö, joka löi maailman ällikällä.

  Dramaattinen kuvaus siitä, kuinka Ruotsin rikoshistorian kohutuin rikos suunniteltiin ja jättisaalis vietiin poliisien silmien edestä.

  Aamuhämärissä 23. syyskuuta vuonna 2009 rävähtää hälytin päälle - rahavarasto Etelä-Tukholman Västbergassa ryöstetään. Näin käynnistyi Ruotsin kaikkien aikojen näyttävin ryöstö, josta uutisoitiin ympäri maailmaa. Ryöstäjät laskeutuivat helikopterin avulla rahavaraston katolle ja katosivat mukanaan lähes 40 miljoonaa kruunua. Tositapahtumiin perustuva Helikopteriryöstö on taidokas trilleri, jossa Jonas Bonnier kerii rikoksen auki uskomattomia yksityiskohtia myöten ja luo ryöstäjistä nautittavan elävät muotokuvat. Trillerin oikeudet on myyty jo yli 30 maahan, ja siitä on tekeillä elokuva, jonka oikeudet nappasivat Netflix ja näyttelijä Jake Gyllenhaal."Helikopteriryöstö on täysosuma."- Ystads Allehanda"Rikosromaani, jossa on omaperäisen sukkela tyyli ja joka kurkistaa elämään dramaattisten kulissien takana."- Jyllands-Posten"Jonas Bonnier pysyy hahmoilleen uskollisena ja kiertää lajityypissä tavatut stereotypiat kaukaa."- Dagens Nyheter

  Helikopteriryöstö on ruotsalaisen Jonas Bonnierin (s. 1963) kahdeksas romaani. Kirjailijana ja käsikirjoittajana nykyään tunnettu Bonnier on toiminut myös mediakonserni Bonnierin toimitusjohtajana. Hän asuu perheensä kanssa Miamissa ja Tukholmassa.

  Valmistusmaa

  Suomi

  Valmistaja

  Kirjavälitys Oy

  EAN

  9789520408664
  Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.