Ladataan...
Tyylikkyydellään ja herkullisella maulla erottuvat HK Maakarit®-raakamakkarat, jotka on valmistettu suomalaisesta porsaanlihasta! HK Maakarit®…
Valmistusmaa
Ainesosat
suomalainen porsaanliha 90 % (Rypsiporsas®), vesi, jodioitu suola, dekstroosi, mausteet (mm. sipuli, valkosipuli, persilja), aromit (mm. tryffeli), sokeri, stabilointiaine (E450), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), säilöntäaine (E250). Makkarankuorena lampaansuoli. LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN.
Valmistaja
EAN
Käyttöohje
Paistaminen: Kypsennä makkaroita tilkassa ruokaöljyä miedossa lämmössä noin 10 - 15 min. Kääntele makkaroita, kunnes ne saavat kauniin ruskean paistopinnan ja ovat kypsiä myös sisältä. Grillaaminen: Grillaa makkaroita miedossa lämmössä noin 10 - 15 min. Kääntele makkaroita, kunnes ne saavat kauniin ruskean pinnan ja ovat kypsiä myös sisältä. Kypsennys uunissa: Lämmitä uuni n. + 175 °C. Kypsennä makkaroita noin 15 - 20 min. Käännä makkaroita kypsennyksen aikana.
Ladataan...