FI
SV
Jeffrey Archer, Oikeus ja kohtuus

Jeffrey Archer, Oikeus ja kohtuus

Kaikki Ei merkkiä -tuotteet
~26
90
/kpl
 • Tuotetiedot

  William Warwick on aina halunnut poliisiksi. Vastoin asianajajaisänsä tahtoa hän liittyy Lontoon poliisivoimiin ja aloittaa uran, joka määrittää hänen elämänsä suunnan.

  Fizmolean museosta varastetaan mittaamattoman arvokas Rembrandtin maalaus ja William ryhtyy tutkimaan tapausta. Tutkimusten edetessä William törmää sulavakäytöksiseen taidekeräilijään Miles Faulkneriin ja hänen nerokkaaseen lakimieheensä, jotka venyttävät lain rajoja pysyäkseen askelen edellä Williamia. Sillä välin Faulknerin vaimo Christina ystävystyy Williamin kanssa, mutta kenen puolella hän todella on?

  Williamin tielle tulee myös taidegallerian tutkimusassistentti Beth Rainsfordin, johon hän rakastuu korviaan myöten. Bethillä on salaisuus, jonka paljastumista hän pelkää yli kaiken.

  Oikeus ja kohtuus on Jeffrey Archerin uuden sarjan jykevä aloitusosa, jossa päähenkilö on Clifton-kronikasta tuttu William Warwick.

  Valmistusmaa

  Suomi

  Valmistaja

  Sitruuna Kustannus Oy

  EAN

  9789527343135
  Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.