Ladataan...
Kalalastu on uudenlainen mausteinen kalatuote. Maun korostamiseksi paista kevyesti pannulla tilkassa öljyä tai voita. Vaihtoehtoisesti paahda…
Valmistusmaa
Ainesosat
Suomalainen järviKALA (hauki, säyne, särki, lahna) 90 %, vesi, rypsiöljy, herneproteiini, maissitärkkelys, mausteet (sipuli, musta- ja valkopippuri, paprika, korianteri, valkosipuli, juustokumina, oregano, cayenne, kumina), inuliini, suola, sokeri, sakeuttamisaine E450, luontainen sitruuna-aromi.
Valmistaja
EAN
Säilytysohje
Jääkaapissa
Käyttöohje
Käytä sellaisenaan snäkinä tai lisukkeenta pitaleivän, hodarin tms. täytteenä. Käy myös pasta ja riisin kanssa lisäkkeenä lihan tai kanan tapaan. Toimii hyvin myös lämpimissä leivissä, piiraana tia pizzan täytteenä
Ladataan...