FI
SV
Tarja Kulho

Tarja Kulho

Kaikki Ei merkkiä -tuotteet
~9
90
/kpl
 • Tuotetiedot

  Terse! Tervetuloa Räkkärimarkettiin!

  Radiomafiasta tuttu sketsihahmo Tarja Kulho palaa korsolaismarketin kassalle ja jakaa pika-analyyseja asiakkaiden tavasta elää.

  Tarja Kulho on paitsi profeetta omalla kassallaan myös terapeutti ja kokemusasiantuntija, eikä hän epäröi jakaa näkemyksiään kassahihnan toisella puolella seisoville asiakkaille, halusivatpa he sitä tai eivät. Vuosien asiakaspalvelutyön tuomalla rutiinilla hän tarjoilee yksityiskohtaisia havaintoja muiden elämästä ja elintavoista, mutta vasta ilmoittauduttuaan Uusi suunta työelämälle -kurssille hän tajuaa, ettei ole koskaan pysähtynyt miettimään, mitä itse todella haluaa.

  Paula Noronen on toimittaja, käsikirjoittaja ja kirjailija. Kirjailijana hänet tunnetaan suositusta Supermarsu-sarjasta. Televisiossa hänet on viimeksi nähty Villin kortin ja Hyvien ja huonojen uutisten panelistina. Tarja Kulho - Räkkärimarketin kassa on hänen ensimmäinen aikuisille suunnattu kirjansa.

  Valmistusmaa

  Suomi

  Valmistaja

  Lehtipiste Oy

  EAN

  9789520425586
  Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.