Tuotteet
Helmikuun satokausituotteilla saat väriä ruokaostoksiisi!

Satokausituotteilla väriä ruokaostoksiisi

Starttaa helmikuu hyvällä energialla. Kumppanimme Miiala kokosi sinulle satokausireseptejä, joissa maistuvat sitrushedelmät, omenat, päärynät sekä bataatti.

Tarvitsemasi raaka-aineet voit klikata suoraan ostoskoriin, ja tilata ostokset kotiovellesi tai valitsemallesi noutopisteelle. Oletko kokeillut jo robokuljetusta?

Siirry lataamaan satokausireseptit

Päärynä-aurajuustopiiraat

  • 1 pkt voitaikinaa
  • 2 päärynää
  • aurajuusto
  • tilkka maitoa

Ota voitaikina sulamaan 15 minuutiksi. Halkaise voitaikinat kahteen osaan. Voitele reunat maidolla. Kuori ja siivuta päärynästä isot viipaleet. Laita viipaleet taikinaneliöiden päälle ja ripottele päälle aurajuustoa. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Päärynä-aurajuustopiiraat

Kurkkaa kaikki satokausituotteiden reseptit Miialasta

Omena-päärynäpaistos

  • 2 omenaa
  • 2 päärynää
  • 100 g voita
  • 1 dl sokeria
  • 3 dl kaurahiutaleita

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Sulata voi uunivuoassa, samalla kun uuni lämpenee. Kuori ja kuutioi omenat sekä päärynät. Sekoita sulaneen voin joukkoon hedelmäkuutiot, sokeri ja kaurahiutaleet. Paista paistosta noin 50 minuuttia. Tarjoile rahkan kanssa.

Omena-päärynäpaistos

Bataattitortillat

  • ~1 kg bataattia
  • tacomaustetta
  • öljyä
  • 2 prk kidneypapuja
  • 4 tomaattia
  • 2 punasipulia
  • salsakastiketta
  • ranskankermaa
  • 12 kpl vehnätortillaa

Kuori ja kuutioi bataatit pieniksi. Pyöräytä kuutiot kulhossa tacomausteen ja öljyn kanssa. Paahda kuutioita 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Lisää pellille valutetut pavut. Paahda vielä sen aikaa, että pavut ovat lämmenneet ja bataatit ovat saaneet hieman väriä. Kuutioi tomaatit sekä punasipuli. Täytä tortillat.

Bataattitortillat