Tuotteet

Hej och Välkommen till S-kaupat!

S-kaupat är S-gruppens matbutik på nätet. Här finns ett förmånligt sortiment med över 20 000 produkter. Utan att förglömma Bonus!

Ladda ned S-kaupat-mobilappen och beställ när och var som helst.

Finns i Apple Store och Google Play.

App Store

Google Play

Så här beställer du:

Vi rekommenderar att du börjar handla genom att logga in med ditt S-användarkonto. Om du inte har ett S-användarkonto än, kan du skapa ett här. Som inloggad får du tillgång till webbutikens alla egenskaper och du kan följa hur beställningen framskrider.

Välj leveranssätt efter inloggningen – du kan hämta beställningen på avhämtningsstället eller så levererar vi den till din dörr.

Välj också ett leveranstidsfönster som passar dig. Före leveransen får du ett meddelande om närmare leveranstid.

Fyll korgen med produkter och slutför beställningen genom att lägga till betalningsuppgifterna. Därefter får du beställningsbekräftelsen som ett e-postmeddelande. På den finns ditt beställningsnummer och en sammanfattning av beställningen.

Du kan flexibelt redigera beställningen fram till den tidpunkt som meddelas på beställningsbekräftelsen.

Obs! Betalsystemet kan meddela en debitering på 0 euro eller en täckningsreservering för 1 euro beroende på bank. Vi debiterar dock för beställningen först efter plockningen. Vi ber dig kontrollera att du har tillräckligt med pengar på det konto du använder på leveransdagen.

Kontrollera också att kortets betalningsgräns inte förhindrar debiteringen. Om debiteringen av din beställning inte lyckas, kan vi inte leverera beställningen.

När du får meddelandet: du kan koppla av och invänta hemleveransen eller hämta din beställning före utgången av det tidsfönster som du valde, enligt det leveransalternativ som du valde.

Flexibelt, eller hur! Och du kan använda den tid som frigörs för sådant som är viktigt för dig.

Börja shoppa redan nu!

Shoppa nu

När du kommer till matbutiken på nätet för första gången