Tuotteet

Maksaminen

Maksaminen sujuu mukavasti maksukortilla. Kortilla maksaminen on myös siksi kätevää, että ostoskorisi lopullinen summa täsmentyy usein vasta keräilyn jälkeen. Esimerkiksi useiden hedelmien ja vihannesten hinnat selviävät sentilleen vasta punnituksessa.

Kampanjatuotteet

Tuotteiden tarjoushinnat ovat voimassa silloin, kun tilauksen keräilyn ja toimituksen ajankohta on kampanjan voimassaolon sisällä. Huomaathan, että kivijalkamyymälässä olevat kampanjat eivät ole voimassa verkkokaupassa.

Näin maksat kortilla

Jos valitset vaihtoehdon ”Korttimaksu verkossa”, voit maksaa tilauksesi pankki- tai luottokortilla. Huomioithan, että korttisi tarkat tiedot voit täyttää vasta painettuasi ”Tee tilaus” -painiketta. Täytä tiedot ja tallenna ne.

Tässä vaiheessa tarkistamme kortin tiedot, mutta lopullisen veloituksen teemme vasta kun tuotteet on keräilty.

Voinko maksaa pankkikortilla?

Kyllä vain, onnistuu mainiosti! Voit syöttää debit- tai credit-korttisi tiedot valitsemalla kassalla kohdasta Maksaminen “Käytä uutta debit/credit-korttia”. Saat vaihtoehdon näkyviin valikosta myös klikkaamalla aikaisemmin käyttämäsi kortin nimeä. Kortin numeron, voimassaoloajan ja turvakoodin pääset syöttämään tilauksen lähettämisen jälkeisellä maksusivulla.

Jos sinulla on yhdistelmäkortti (debit/credit), löydät debit-numeron yleensä kortin kääntöpuolelta. Vinkkinä vielä, että yhdistelmäkortin debit-numerolla on oma kolminumeroinen turvakoodi.

Samat hinnat kuin myymälässä

Meillä tuotteiden hinnat ovat verkkokaupassa samat kuin keräilyhetkellä myymälässä. Huomaathan kuitenkin, että kivijalkamyymälässä olevat kampanjat eivät ole voimassa verkkokaupassa. Edullisten hintojen päälle maksat ainoastaan keräilystä, toimituksesta ja pakkausmateriaaleista. Kotiinkuljetuksen ja noudon hinnat näet kun valitset toimitusajan.

Mukavat Bonukset päälle

Saat tilauksestasi Bonusta, kunhan olet kirjautunut S-käyttäjätilillesi ja liittänyt S-Etukorttisi tiliin. Kortin tiedot voit lisätä yläkulman ihmishahmo-ikonista avautuvalla Oma profiili -sivulla. Jälkikäteen Bonusten lisääminen ei valitettavasti onnistu. Vinkkinä vielä, että S-Pankin credit- tai debit-kortilla kerrytät ostoista myös maksutapaetua.

Bonusta ei kerry yrityksille tehdyistä tai yrityskortilla maksetuista ostoista.

Voit tallentaa monta maksukorttia

Maksukorttisi tiedot voit tallentaa verkkokaupan kassalla maksamisen yhteydessä. Sinun pitää kuitenkin olla kirjautuneena, jotta tallentaminen onnistuu. Voit tallentaa useita maksukortteja ja valita kassalla, mitä haluat niistä käyttää. Voit vaihtaa maksukorttiasi sinulle ilmoitettuun muokkausajan päättymiseen saakka – näet ajan tilausvahvistuksestasi.

Jos maksukorttisi on ns. yhdistelmäkortti, on kortissa debit- ja credit-puolet. Useimmista yhdistelmäkorteista löydät debit-numeron sekä CVV-turvakoodin kortin takapuolelta. Katso ohjeet tästä

Onhan kortillasi katetta?

Tämä on asia, joka voi unohtua keneltä tahansa. Emme nimittäin tee katevarausta tilausta tehdessäsi, vaan sinun pitää itse huolehtia, että toimituspäivänä kortilla on riittävästi katetta. Joskus saattaa käydä vaikkapa niin, että jokin automaattisesti veloitettava maksu jää huomioimatta ja saldo ei enää toimituspäivänä riitä. Varmista myös, että kortillasi ei ole maksamista estäviä rajoituksia.

Tunnistautumista ei aina tarvita

Pankit osaavat nykyisin arvioida, voidaanko verkko-ostos hyväksyä ilman asiakkaan tunnistamista. Erillistä tunnistautumista ei enää vaadita jokaisen ostoksen yhteydessä. Silloin tällöin sinun pitää kuitenkin tunnistautua, aivan kuten myymälässä lähimaksulla maksaessasi. Tällä varmistetaan, että maksukorttisi ei ole joutunut vääriin käsiin.

Punnittavien tuotteiden hinnat

Jos tilauksessasi on punnittavia tuotteita kuten hedelmiä tai vihanneksia, näet tilausta tehdessäsi arvion tuotteen hinnasta. Lopullinen hinta selviää kun tuotteet punnitaan keräilyn yhteydessä.

Yrityksen ruokaostokset

Jos olet yritysasiakas, onnistuu ostosten maksaminen laskulla tai S-Business-kortilla. S-Business on kotimainen, täysin kuititon maksukortti, joka käy yli 1800 S-ryhmän toimipisteessä ympäri Suomen. Lue lisää täältä

Pankkikortilla maksun poikkeukset

Oma Säästöpankki on tehnyt päivityksiä 8.5.2023 korttimaksujensa reititykseen. Tuota ajankohtaa ennen tehtyjen ja Oma Säästöpankki -kortilla maksettujen tilausten veloitus ei mene läpi – päivityksen jälkeen varmennetut kortit toimivat tuttuun tapaan! Jos olet tallentanut Oma Säästöpankki -maksukorttisi tiedot ostotietoihisi, tallennathan tiedot uudestaan, jotta voit jatkaa ostosten tekoa.