Ladataan...
Runsaskuituinen hiutaleseos kaurahiutaleista, vehnä- ja kauraleseistä.
Valmistusmaa
Allergeenit
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Ohra, Kaura, Ruis, Vehnä
Ainesosat
KAURAHIUTALE (73 %), VEHNÄLESE, KAURALESE. SAATTAA SISÄLTÄÄ PIENIÄ MÄÄRIÄ MUITA VILJOJA. Kauran ja vehnän alkuperä Suomi.
Valmistaja
EAN
Säilytysohje
Säilytys: kuivassa ja huoneenlämmössä.
Käyttöohje
KAURAPUURO 4 annosta: 1 l vettä, 4 dl kaura ja kuitu -hiutaleita, ½ tl suolaa. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää joukkoon hiutaleet. Keitä puuroa miedolla lämmöllä 10 min välillä sekoittaen. Siirrä kattila pois levyltä ja anna puuron hautua kannen alla vielä muutama minuutti. Mausta puuro suolalla.
Ladataan...