Hyppää sisältöön
Tuotteet
Kirjautuneena saat myös BonustaTunnistaudu asiakasomistajaksi S-käyttäjätililläsi ja saat kaikki palvelumme käyttöösi.Kun olet liittänyt S-Etukortin jäsennumeron tiliisi, saat ostoksista myös Bonusta.Lue lisää
  1. Tuotteet
  2. Valmisruoka
  3. Ateriaratkaisut
  4. Pata-ainekset
Vaihda kieltä
Ändra språk
Rainbow Italianpata-aines 150g

Rainbow Italianpata-aines 150g

Kaikki Rainbow-tuotteet

Pakkausmerkinnät

    Tuotetiedot

    Pastaa ja kasviksia sisältävä ateria-aines, josta saat nopeasti herkullisen aterian lisäämällä jauhelihaa ja vettä. Kätevä mökki- ja retkiruoka.…

    Valmistusmaa

    Suomi

    Allergeenit

    Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä

    Ainesosat

    pasta 65 %: (VEHNÄ: Suomi, DURUMVEHNÄ: Kanada), kuivatut kasvikset 22 % (sipuli, tomaatti, paprika, porkkana, herne), jodioitu suola, sokeri, kasvirasvavalmiste (auringonkukkaöljy, glukoosisiirappi), aromi, mausteet (mm. valkosipuli), basilika, oregano, rosmariini, paprikauute, happamuudensäätöaine (E 330).

    Valmistaja

    Condite Oy

    Valmistuttajan tiedot

    SOK, PL 35, 00088 S-ryhmä, s-kuluttajaneuvonta.fi

    EAN

    6415712001520

    Ominaisuudet

    Säilytysohje

    Säilytys huoneenlämmössä

    Käyttöohje

    Ruskista 400g naudan jauhelihaa (10 % rasvaa) paistokasarissa. Lisää 7dl vettä ja pussin sisältö. Kuumenna kiehuvaksi samalla sekoittaen. Keitä miedolla lämmöllä n. 8 min välillä sekoittaen. Anna ruoan vetäytyä kannen alla 5 min ennen tarjoilua. Vinkki: Valmista kasvisversio sekoittamalla 8 dl vettä, 2 dl tummaa soijarouhetta ja pussin sisältö. Keitä hiljalleen n. 8 min välillä sekoittaen. Anna vetäytyä muutama minuutti. Pussillisesta pata-aineksia tulee ohjeen mukaan valmistettuna n. 4 annosta.

    Ravintosisältö

    Ravintoarvoilmoitus100 g
    Energia439 kJ / 105 kcal
    Rasvaa3,5 g
    - josta tyydyttyneitä rasvoja1,4 g
    Hiilihydraattia7 g
    - josta sokereita1 g
    Proteiinia9,8 g
    Suola0,63 g

    Sijainti myymälässä

    Myymälä: Ei valittu

    Ladataan...