Hyppää sisältöön
Tuotteet

Lisää vain katuruokavibat

Burgeriin, wräppiin, bowliin, hodariin, bao buniin, pizzaan, wingseihin, dippiin… Uudet Auran Street Sauce -kastikkeet sopivat suuhun, ja kaikkeen muuhun. Kolme herkullisen katu-uskottavaa makua: Sriracha, Ranch ja Pesto-aioli.

Kaikki kastikkeet ovat maidottomia, laktoosittomia, gluteenittomia ja vegaanisia – eli sopivat moneen ruokavalioon. Lisää makua klassikkoon, tai testaa suosikkejasi vegaanisena. Vain suuhun sopiva maku on rajana! Kurkkaa alta herkullinen resepti Rapu bao buneihin.

Katu-uskottavat maut

Rapu bao bun x Auran Sriracha Street Sauce

Auran Sriracha Street Sauce sopii täydellisesti bao bun -sämpylöiden täytteeksi. Voit tehdä bao buneista vegaaniset vaihtamalla jättiravut esimerkiksi paistettuihin osterivinokkaisiin. Kaupan pakastealtaasta saa paneroituja ravunpyrstöjä, mutta voit valmistaa ne myös itse paneroimalla ravut ensin vehnäjauhossa, sitten kananmunassa ja lopuksi panko- tai korppujauhoissa.

Wasabikurkut

  • 1 dl omenaviinietikkaa

  • 1 dl sokeria

  • 1 dl vettä

  • 1½ tl wasabitahnaa

  • 1 kurkku viipaloituna

  • 1 chili pilkottuna

  • 1 dl rypsiöljyä

  • 400 g paneroituja ravunpyrstöjä sulatettuna

  • 1 tl suolaa

  • 2 pkt (à 4 kpl) bao bun -sämpylöitä

  • 1 sydänsalaatti suikaloituna

  • ½ ruukku minttua hienonnettuna

  • ½ ruukku korianteria hienonnettuna

  • ½ pulloa Auran Sriracha Street Saucea

  • seesaminsiemeniä koristeluun

  1. Valmista wasabikurkut mielellään päivää ennen, jotta ne ehtivät marinoitua rauhassa.
  2. Kuumenna etikkaa, sokeria ja vettä kattilassa niin kauan, kunnes sokeri on liuennut nesteeseen.
  3. Lisää joukkoon wasabi ja sekoita nesteen joukkoon vispilällä.
  4. Anna liemen jäähtyä 20 minuuttia ja lisää joukkoon kurkku sekä chili.
  5. Jos tarjoilet kurkut heti, hölskytä niitä kannellisessa rasiassa, jolloin liemen maku imeytyy kurkkuihin paremmin.
  6. Kuumenna rypsiöljy paistinpannussa. Paista ravunpyrstöt molemmin puolin kullanruskeiksi ja nosta talouspaperilla vuoratun lautasen päälle. Mausta suolalla.