Tallenna tietosi ja inspiroidu tuotesuosituksista – kirjautuneena tilaat nopeammin

Kerrytä ostoista Bonusta

Luomalla S-käyttäjätilin  saat sinulle osuvia tuotesuosituksia, tietosi tallentuvat palveluun ja verkossa maksetuista ostoksista Bonus kertyy automaattisesti – sinun tarvitsee ainoastaan täyttää tilauksen toimitusosoite. Jos olet valinnut maksun toimituksen yhteydessä, muistathan näyttää S-Etukorttia maksaessasi tilausta.

Tallenna S-Etukortin tiedot ja yhteystiedot valmiiksi jo luodessasi tunnusta.

Liity asiakasomistajaksi ja saat Bonusta.

 • card-item-icon

  Esimerkkilaskelma: Osta viikon ostokset 150 €

 • card-item-icon

  Täydellä 5 % Bonuksella

  Maksimibonuksen (5 %) saat 900 € kuukausiostoilla S-ryhmän bonustoimipaikoista.

  Lue lisää 

 • card-item-icon

  Saat Bonusta ostoksestasi jopa 7,50 € takaisin suoraan S-tilillesi

Kirjaudu ilman salasanaa

Pääset luomaan S-käyttäjätilin tai kirjautumaan sisään artikkelin lopussa olevasta painikkeesta tai sivun oikeasta yläkulmasta ihmishahmo-ikonista.

S-käyttäjätilille kirjautuminen on helppoa, sillä tarvitset siihen ainoastaan sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Saat sähköpostitse tai tekstiviestillä koodin, jonka avulla kirjaudut sisään. Voit siis jättää hyvästit salasanojen muistamiselle! Tunnistautumisen yhteydessä pyydetyt tiedot tallentuvat palveluun.

S-kauppoihin kannattaa rekisteröityä samalla sähköpostiosoitteella, joka sinulla on käytössä jo muissa S-ryhmän palveluissa, jotta palvelun kehittyessä saat S-käyttäjätilistäsi parhaan hyödyn kerätyn ostodatan myötä.

Tulevaisuudessa voit tunnistautua muihin S-ryhmän digitaalisiin palveluihin S-käyttäjätililläsi. S-käyttäjätili on korvaamassa S-tunnuksen myöhemmin myös muissa S-ryhmän palveluissa.

Luo uusi tili tai kirjaudu olemassa olevalle tilille helposti sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla.

Omat tiedot ja tilaukset

Kirjautuneena pääset muokkaamaan tilausta joustavasti Tilaukset -sivun kautta. Pääset myös hyödyntämään aiempaa kivijalkamyymälöiden tai Foodie.fi-verkkokaupan ostohistoriaasi.

Jos haluat tarkastella aiempia tilauksiasi tai käyttää vanhaa tilausta uuden pohjana, pääset selaamaan tilauksia painamalla oikean yläkulman ihmishahmo-ikonia. Kun se näkyy mustana, olet kirjautuneena sisään.

Samasta paikasta pääset myös tarkastelemaan omia tietojasi sekä muokkaamaan jo tallennettuja tietoja Oma profiili -sivulla.

Aloita tilaaminen jo nyt hyödyntäen aiempaa ostokertaasi. Pääset luomaan tilin alla olevasta painikkeesta.

Jos sinua jäi jokin asia askarruttamaan, löydät lisää tietoa Usein kysytyistä kysymyksistä.

Löydät S-kaupoissa tekemiesi tilausten tiedot tilaushistoriasta. Muokkaa voimassa olevaa tilausta tai käytä uuden pohjana.