Tuotteet

S-käyttäjätili avaa edut ja palvelut käyttöösi

Kerrytä Bonusta myös verkossa

S-käyttäjätili on helppo ja turvallinen tapa tunnistautua asiakasomistajaksi verkkokaupassamme ja sovelluksessamme. Voit luoda käyttäjätilin tuossa tuokiossa täällä. Kun olet liittänyt tiliin S-Etukorttisi tiedot, kertyy sinulle Bonusta myös ruoan verkkokaupassa maksetuista ostoksistasi.

Tallenna S-Etukortin tiedot ja yhteystiedot valmiiksi jo luodessasi tunnusta.

Bonus on euroja, ei klubipisteitä.

  • Asiakasomistajana saat osan käyttämistäsi euroista takaisin.

  • Täyden 5 % Bonuksen saat 900 euron kuukausiostoilla bonustoimipaikoista.

  • Maksamme Bonuksen rahana pankkitilillesi joka kuukausi.

Näin luot S-käyttäjätilin

Avaa kirjautumisikkuna ihmishahmoikonista, joka sijaitsee sivun oikeassa yläkulmassa Kirjaudu-tekstin vieressä. Paina “Luo S-käyttäjätili”. Syötä sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle kirjautumiskoodin. Kannattaa käyttää samaa sähköpostiosoitetta, jota käytät myös muissa S-ryhmän palveluissa.

Tallenna vielä S-Etukorttisi jäsennumero tiliisi ja tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Nyt sinulla on kaikki asiakasomistajan edut ja ruoan verkkokaupan palvelut käytössäsi.

Sen verran vielä vinkkinä, että kurkkaa S-käyttäjätilisi Omat tiedot -sivulta, että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi on vahvistettu. Näin voit käyttää kumpaa tahansa niistä sisäänkirjautumiseen.

S-käyttäjätilille on hurjan helppo kirjautua, sillä sinun ei tarvitse muistaa salasanoja. Lähetämme sinulle kirjautumiskoodin sähköpostilla tai tekstiviestinä.

Luo uusi tili tai kirjaudu olemassa olevalle tilille helposti sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla.

Täydet palvelut käytössäsi

Kun olet kirjautunut sisään S-kaupat-ruokaverkkokauppaan, tunnistamme sinut ja pääset hyödyntämään kivijalkamyymälöistä kertynyttä ostohistoriaasi. Se tarkoittaa, että osaamme esimerkiksi ehdottaa juuri sinulle tuttuja tuotteita ja suositella sinua kiinnostavia uutuuksia.

Kirjautuneena pääset kätevästi muokkaamaan tilaustasi. Voit tehdä omia suosikkilistojasi tai käyttää aikaisempaa tilaustasi uuden pohjana.

Löydät S-kaupoissa tekemiesi tilausten tiedot tilaushistoriasta. Muokkaa voimassa olevaa tilausta tai käytä uuden pohjana.