Tuotteet

Elämä on ruokaa - Jälleennäkeminen

S-market logo pieni

Ruoka luo muistoja ja kokoaa meidät yhteisen pöydän ääreen

Ruokapöydän ääressä tapahtuvat monet elämän tärkeimmistä hetkistä. Me haluamme olla juhlistamassa näitä kaikkia hetkiä, sillä me tarjoamme niihin rakennusaineet. Me emme näe ruokaa vain ruokana, se on syy kokoontua yhteen – mitä onkin tässä odoteltu. Katso tästä herkulliset ideat koko perheen jälleennäkemiseen!

Juhli jälleennäkemistä herkullisissa merkeissä

Ruoasta nauttiminen ja yhdessä syöminen kuuluvat useimmiten elämän parhaimpiin hetkiin. Olipa kyseessä merkkipäivä tai jälleennäkeminen läheisten kesken, on sen juhlistaminen hyvän ruoan parissa loistava idea. Ruoka luo ikimuistoisia hetkiä ja lämpöisiä muistoja.

Mietitkö mitä herkullista tarjoilisit illallispöydässä? Älä mieti enää, sillä tässä tulee ratkaisu: aito italialainen pizzamenu eli antipastot, roomalainen pizza ja suklaafudget, joissa maistuu cappuccino. Tai mikäli mielesi halajaa jotakin perinteisempää, kokeile kevättalven menua eli kasvislautasta, kanapullia sekä suklaamuffinsseja veriappelsiinikuorrutuksella.

Poimi maistuvat reseptit ja rakenna upeat ruoat illallispöytään! On aika nauttia hyvästä ruosta ja yhteisistä hetkistä jälleennäkemisen merkeissä.

Vinkki: Säästä aikaa ja vaivaa, tilaa ainekset herkullista illallismenuta varten kätevästi ruoan verkkokaupasta.

Siirry ostoksille tästä

Herkullisia reseptejä yhteisiin hetkiin