Food Market Herkun HeVi-osastolta löytyy kattava valikoima tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja yrttejä. Herkku suosii myös lähituottajia ja sesonkiajattelua.

Food Market Herkku on vuoden 2020 hedelmä- ja vihanneskauppa

Helsingin keskustan Food Market Herkulle sataa tunnustuksia

Aiemmin tänä vuonna vuoden kalakaupaksi äänestetty Food Market Herkku sai myös Puutarha-Sanomien vuoden HeVi-tunnustuksen.

"On täysin poikkeuksellista, että yksi kauppa saa tällä tavalla samana vuonna erityishuomiota sekä parhaana kalakauppana että parhaana HeVi-kauppana." "Näitä tunnustuksia tavoittelimmekin ja olemme koko ammattitaitoisen henkilökunnan puolesta innoissamme ja ylpeitä, sillä Herkussa panostetaan juurikin hedelmä- ja vihannesosastoon ja Suomen ensimmäisenä MSC-sertifioituun kalatiskiin", hehkuttaa Manager Janne Toivonen Helsingin keskustan Food Market Herkusta.

Food Market Herkun HeVi-osastolta löytyy kattava valikoima tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja yrttejä. Herkku suosii myös lähituottajia ja esimerkiksi tällä hetkellä myymälästä löytyy kotimaista varhaisperunaa ja fenkolia. Kilpailussa Herkun vahvuuksina pidettiinkin juuri korkeaa kotimaisuusastetta sekä esillepanojen torimaisuutta. Valikoima myös elää vahvasti sesonkien mukaan. Voit tutustua laajaan HeVi-valikoimaan verkkokaupassa.

"Osaston näyttävyys ja ajankohtaisuus ympäri vuoden on valttikorttimme". "Valikoimamme on laaja ja elää vahvasti sesonkien mukaisesti". "Kuuntelemme arjessa asiakkaitamme aktiivisesti ja kehitämme toimintaa vuoropuhelun mukaan", kertoo myymälän HeVi-osastosta vastaava Rony Mitzner.

HeVi-osastolla on myös erilaisia helposti mukaan otettavia marjarasioita, smoothieita ja valmiiksi paloiteltuja hedelmäsekoituksia itse tehtäviin smoothieihin. Sekä tietysti monesta muustakin S-ruokakaupasta löytyvä appelsiinimehukone ja sen vieressä toinen mehukone, josta saa vaihtuvaa kausimehua.