Tuotteet
Food Market Herkusta Herkusta löytyy monipuolinen konditoria! Kakut. leivokset ja leivonnaiset. Omien Bakery -klassikoiden lisäksi paljon paikallisten ja pienleipomoiden tuotteita, sekä mahtava kakkutilausvalikoima! Otamme huomioon erikoisruokavaliot.

Herkku Bakery – monipuolinen konditoria keskellä kaupunkia

KAUPUNGIN PIILOTETTU SALAISUUS: HERKUSTA LÖYTYY MONIPUOLINEN KONDITORIA

Meiltä löytyy kattava valikoima kakkuja, leivoksia, pullia ja leivonnaisia. Omien Bakery -klassikoiden lisäksi valikoimassamme on paljon paikallisten ja pienleipomoiden tuotteita, sekä mahtava kakkutilausvalikoima!

OTAMME HUOMIOON ERIKOISRUOKAVALIOT

Tiesitkö, että valikoimassamme otetaan huomioon myös erikoisruokavaliot? Meiltä löydät esimerkiksi sokerittomia, maidottomia, gluteenittomia ja kananmunattomia vaihtoehtoja. Kannattaa kysyä myyjiltämme lisää!

HERKKU ON AINA OLLUT EDELLÄKÄVIJÄ

Herkku Bakeryn valikoimasta on aina löytynyt iso määrä ihanuuksia myös maailmalta. Haluamme tuoda asiakkaillemme elämyksiä ja uusia makuja, mutta varjella myös hyväksi todettuja herkkuja. Huomioimme valikoimissamme myös sesongit! Ei Runebergia ilman Bakeryn minirunebergintorttuja, ei laskiaista ilman laskiaispullaa mantelimassalla tai hillolla, eikä varsinkaan perjantaita ilman pientä herkkua.

Katso ajankohtaiset tuotteet täältä