
Herkku Grills
Kesän grillibileet eivät voisi olla enää helpommat! Testaa kesän kuumin uutuus grillitaco, joka on parhaimmillaan grillattujen lihojen ja vahvojen makujen kanssa tai herkuttele muilla Herkku Grills -tuotteilla.
Herkku Grills -tuotteet
Näytä kaikkiGreen Curry Chicken grillitaco
2 annosta
- 2 sorriso-leipää
- 60 g kiinankaalia
- 60 g Santa Maria Sweet Chili -majoneesia
- 40 g pikkelöityä retikkaa
- 40 g Aasia-kurkkua
- 300 g Herkku Grills Green Curry -kanafilettä
- 40 g Santa Maria Korean Style -salsa
- 30 g Santa Maria Mango & Sweet chili kastiketta
- Kevätsipulia, chiliä ja limeä
Valmistus:
Mausta kiinankaali Korean Style -salsalla ja suolalla samalla kevyesti murskaten. Grillaa kanat ja sivele lopuksi mango-chilikastiketta päälle. Anna vetäytyä ja leikkaa viipaleiksi. Kasaa lämmitetyt Sorrisot täytteillä ja tarjoile.

Smoky Pepper Pork grillitaco
2 annosta
- 2 sorriso-leipää
- 120 g Herkku Grills Smoky Pepper -porsaankylkeä
- 50 g Santa Maria Sweet Chili -majoneesia
- 120 g Herkku Grills Korean Slaw -kaalisalaattia tai kimchiä
- Tuoretta korianteria
- 1 lime
Valmistus:
Grillaa tai paista porsaankylkiviipaleet kypsäksi. Leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Grillaa sorriso ja levitä majoneesia sen sisälle. Lisää lihaviipaleet, Korean Slaw tai kimchi ja viimeistele tuoreella korianterilla. Purista päälle vielä limemehua.

Char Siu Pork grillitaco
2 annosta
- 2 Sorriso-leipää
- 40 g Santa Maria Sweet Chili -majoneesia
- 120 g Char Siu -porsaanfilettä
- 40 g pikkelöityä Aasia-kurkkua
- 20 g tulista silmusalaattia
Valmistus:
Paista Char Siu -porsaanfilee kypsäksi grillissä tai pannulla ja viipaloi ohuiksi siivuiksi. Kuumenna Sorriso-leivät. Levitä majoneesia leivän pohjalle, lisää porsaanfilevipaleet, pikkelöity kurkku ja silmusalaatti.

Korean Dog grillitaco
2 annosta
- 2 sorriso-leipää
- 4 kpl Herkku Grills Asian Twist tai Chili Jam raaka-makkaraa
- 60 g Herkku Grills Korean Slaw -kaalisalaattia tai kimchiä
- 1 dl Santa Maria Teriyaki & Sesame Oil -kastiketta
- 50 g Tortilla Strips Korean Style BBQ
- 0,5 dl Santa Maria Sesame & Soy -majoneesia
- Chiliä, kevätsipulia, paahdettuja seesaminsiemeniä
- Pikkelöityä retikkaa ja Aasia-kurkkua
Valmistus:
Grillaa makkarat tai nakit. Pyörittele ne sitten runsaassa Teriyaki & Sesame Oil -kastikkeessa ja sen jälkeen murskatuissa tortilla stripseissä.
Aseta makkarat kuumennettujen Sorrisojen sisään, pursota päälle majoneesia ja viimeistele seesaminsiemenillä, chilillä ja kevätsipulilla. Tarjoile Aasia-kurkun, pikkelöidyn retikan ja Korean Slaw -kaalisalaatin tai kimchin kanssa.

Lisukkeeksi
Aasia-kurkku
- 300 g kurkkua
- 150 ml Rajamäen pikkelilientä
- 1 norilevy (valinnainen)
- Chilihiutaleita tai tuoretta chiliä
- Seesaminsiemeniä
Leikkaa kurkku siivuiksi ja laita tiiviiseen, kannelliseen astiaan. Kaada päälle pikkeliliemi ja lisää halutessasi hienonnettua noria, chiliä ja seesaminsiemeniä. Ravistele astiaa muutaman kerran ja anna maustua vähintään tunti tai mielellään yön yli.

Pikkelöity retikka
- 100 g retikkaa
- 1 dl Rajamäen pikkelilientä
Kuori ja leikkaa retikka kuutioiksi tai viipaleiksi. Kaada päälle pikkeliliemi ja anna maustua vähintään tunti tai mielellään yön yli.
