Tuotteet

Anna meidän olla avuksi yrityksenne arjessa

Tilaa välipalat, kokoustarjoilut ja täydennykset suoraan työpaikalle

Yritysasiakas, säästä aikaa ja tilaa tarvittavat eväät ja tarvikkeet suoraan työpaikalle tai nouda lähimmältä noutopisteeltä. Luo yritysasiakkaana oma S-käyttäjätili. S-käyttäjätilille voit tallentaa maksukortit valmiiksi tilaamista varten. Suosittelemme käyttämään maksamiseen S-Business-korttia.

Voit käyttää aikaisempaa tilaustasi pohjana uudelle tilaukselle. Voit myös tallentaa suosikkituotteitasi suosikkilistoihin. Kasaa omat viikkolistat tai kokoustarjoilu ostoslistan ja siirrä tuotteet helposti ostoskoriin. Näin teet tilauksen vain muutamalla klikkauksella. Suosikkituotteiden tallennus on kirjautuneen käyttäjän etu. Jos sinulla ei vielä ole S-käyttäjätiliä, luo se helposti tästä klikkaamalla ➜

Valitse toimitustapa ja tutustu tuotevalikoimaan ➜

Maksa yrityksesi ruokaostokset S-Business-kortilla

S-kaupat ruoan verkkokaupassa voit maksaa yrityksenne ruokaostokset myös S-Business-kortilla. S-Business on täysin kuititon yrityskortti, joka käy yli 1800 S-ryhmän toimipaikassa ympäri Suomen. Asiakkuus 0 €, ei laskutuslisää tai muita käyttömaksuja. Jos teillä on jo S-Business-kortti, käytön voi aloittaa heti seuraavan tilauksen yhteydessä maksamalla tilaus ostohetkellä S-Business-kortilla. Mikäli maksat S-Business-kortilla verkkokauppatilauksen, huomioithan, että 2 % alennus tulee ainoastaan kivijalkamyymälöistä.