Tuotteet

HERKKUMESTARIT PALVELUKSESSASI

Herkkumestarit ovat Food Market Herkun sielu. Herkun henkilökuntaa - herkkumestareita - yhdistää yksi asia ylitse muiden: intohimo.

Intohimo tarjota sinulle huippuluokkaista ruokaa, raaka-aineita ja ruokaelämyksiä. Intohimo palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla sekä tehdä jokaisesta päivästä astetta herkullisempi. Olemme saaneet valtavasti hyvää palautetta asiakkailtamme ja haluamme tuoda erinomaisen palvelumme entistä näkyvämmäksi teille asiakkaillemme herkkumestareiden kautta. Osaamisemme, palvelumme ja valikoimamme ovat täällä sinua varten.

Tältä sivulta löydät herkkumestareiden suosittelemia tuotteita. Tutusta ja tilaa!

Lämpimästi tervetuloa meille joka päivä myymäläämme tai verkkokauppaamme, paremman palvelun ja herkullisemman elämän puolesta!

Sara Akinci

Herkkumestari, Leivät ja leivokset

Sara on työskennellyt Herkussa yhteensä neljä vuotta. Hän on myyjänä Bakeryssä eli leipä- ja konditoriaosastolla. Ruoka on hänelle intohimo ja kiinnostus siihen on loputon. Hänestä on parasta työskennellä ruokatuotteiden parissa sekä hän on saanut valtavasti sivistystä ruoan maailmasta. Saran oma suosikko leipäosaston tuotteista on Eromangan Kaurabirks. Kyseisellä lehtevällä kaurasämpylällä Sara herkuttelee kotona iltavuoron päätteeksi.

Topi Vaissi

Herkkumestari, Kalat

Topi on työskennellyt Herkussa 25 vuotta. Topi on kalamestari sekä tilausvastaava. Topi aloitti Herkussa ilta-apulaisena, mutta halusi jäädä Herkkuun töihin, sillä tykästyi ihmisiin, niin työntekijöihin kuin asiakkaisiin. Topi pyrkii tekemään asiat aina paremmin kuin aikaisemmin on tehty. Hänen mottonsa on – kehitä sekä kehity. Hänestä hyvät asiakaskokemukset ovat palkitsevia ja hän pyrkii pitämään parhaat raaka-aineet saatavilla parhaan lopputuloksen tai aterian saamiseksi. Topin oman osaston herkkuja ovat Herkun itsetekemä graavilohi sekä lohen selkäfile.

Tia Vasankari

Herkkumestari, Juustot

Tia on työskennellyt Herkussa 14 vuotta ja kaupan alalla hän on ollut 30 vuotta. Tian työ koostuu pääasiassa juustojen ja leikkeleiden parissa sekä laatuasioissa. Kaupan alalle hän on löytänyt jo opiskeluaikoina ja vaikka hänellä on muun alan koulutus, hän on pysynyt kaupan alalla. Tian mielestä parasta Herkussa on upeat valikoimat niin juustoissa kuin muissakin tuoteryhmissä. Niistä on erittäin helppo olla ylpeitä.

Herkkumaailmaan on helppo jäädä koukkuun, koska Herkussa on useita ruokahöpsähtäneitä ja ihania tuotteita löytyy useita. Tia painottaa myös upeaa yhteistyötä, joka on erittäin tärkeä tekijä työntekijän viihtymisen kannalta sekä tietenkin loputtoman mielenkiintoinen ruokamaailma. Tian lempijuusto on ihana kiteiseksi kypsytetty ranskalainen Comté sekä varma laadukas sveitsiläinen Kaltbac Gruyére, jonka hän ehkä valitsisi mukaa jopa autiolle saarelle.

Mika Happonen

Herkkumestari, Hedelmät, vihannekset ja yrtit

Mika on ollut Herkussa töissä 20 vuotta ja on tällä hetkellä myyjänä Hevi-osastolla. Mika on tullut Herkkuun kesätöihin. Mika kertoo, että työn monipuolisuus sekä mahtavat työtoverit pitävät intohimon omaan tekemiseen korkealla. Hänen osastollaan mennään todella vahvasti sesonkien mukaan. Mikan oma suosikki on kevään parsakausi ja tietenkin kesän ensimmäiset uudet perunat sekä vihannesniput.

Lue Mikan Yhteishyvän artikkeli kesän uutuuksista tästä

Toni Hamilo

Herkkumestari, Lihat

Toni on osastopäällikkö ja ollut Herkussa 21 vuotta. Toni on päätynyt Herkkuun kesätöiden kautta ja on saanut mahdollisuuksia työskennelle erilaisissa tehtävissä eri osastoilla ja monessa eri Herkussa. Tonin oma suosikki on grillissä paistettu Flap meat.

Antti Räisänen

Herkkumestari, Bistro

Antti on työskennellyt Bistrokokkina Herkussa kolme vuotta. Hän päätyi Herkkuun töihin suuresta intohimosta hyvää ruokaa kohtaan ja Herkussa se toteutuu mainiosti. Antin oma suosikki herkku on oikeastaan kaikki mikä on hyvin tehtyä, mutta Japani ja siihen liittyvät ruokajutut ovat lähellä hänen sydäntään.

Janne Toivonen

Herkkumestari, Manager

Janne on ollut S-ryhmässä töissä 30 vuotta ja siitä vuoden verran managerina Herkussa. Viimeiset parikymmentävuotta hän on ollut esimiestehtävissä. Tällä hetkellä Janne vastaa Helsingin keskustan Food Market Herkusta ja sen kehittämisestä. Innostus kaupan alalle on syntynyt jo varhain ja äitinsä vanhemmat ovat olleet aikoinaan osuuskaupan palveluksessa. Janne epäileekin, että sieltä osuuskauppajuuret taitaa juontaa.

Omaan tekemiseen hän saa intoa jokaisesta erilaisesta työpäivästä. Hän on innoissaan, kun pääsee yhdessä tiimin kanssa kehittämään ja kehittymään. Herkumpaa palvelua jokaisena päivänä, siitä tässä on kyse. Janne muistuttaa, että olemme täällä asiakkaitamme varten. Hyvä kauppakokemus syntyy tiimityönä, on sitten kyse kassatyöntekijän hymystä tai palvelutiskin avuliaisuudesta. Janne rakastaa monenlaista ruokaa, pääasia on yhdessä tekeminen ja nauttiminen.