Tuotteet
Helsingin keskustan Food Market Herkun palvelupisteen ammattitaitoisen henkilökunnan puoleen voit kääntyä juhlien lähestyessä ja kun kaipaat apua menun suunnittelussa.

Herkun palvelut

Tutustu palveluihimme

Herkun palvelupiste

Helsingin keskustan Food Market Herkun palvelupisteen ammattitaitoisen henkilökunnan puoleen voit kääntyä juhlien lähestyessä ja kun kaipaat apua menun suunnittelussa. Voit noutaa kaikki menun tuotteet kätevästi Herkun palvelupisteeltä juhlien aattona tai tilata tuotteille kotiinkuljetuksen. Palvelupisteen henkilökunnalta saat myös reseptejä sekä tietoa tuotteista ja niiden käyttömahdollisuuksista.

Palvelupisteen henkilökunnan tavoitat sähköpostitse herkunpalvelupiste@sok.fi tai puhelimitse Herkun aukioloaikana numerosta 010 7667 250 (0,0835€/puhelu + 0,1209€/min).

Palvelupisteen (Service-piste) löydät Herkun sisäänkäynnin yhteydestä.

Tarkista lähimmän Herkkusi aukioloajat ja yhteystiedot täältä

Lahjapalvelu

Herkun lahjapalvelun kautta voit tilata lahjansaajan toiveita ja tarpeita vastaavan herkkulahjan. Räätälöinti- ja suunnittelupalvelusta veloitamme 100€ palvelumaksun. Valmiiden herkkulahjojen yksittäisistä tuotemuutoksista tai -lisäyksistä peritään muutos- ja uudelleenpakkauskustannus 5 €/lahja. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Food Market Herkku Helsingin keskusta

Herkun lahjapalvelu

PL 220, 00101 Helsinki

Sähköposti: herkunlahjapalvelu@sok.fi

Puhelin 010 76 67255 puhelinpalvelu avoinna ma–pe 9–15

Yleiset sopimusehdot

Tuotekyselyt ja varaukset

Tuotekyselyt ja varaukset voit tehdä kätevästi suoraan Food Market Herkun eri osastoilta. Tee esimerkiksi kakkutilauksesi Food Market Herkussa vähintään kolme arkipäivää ennen toimitusta, viimeistään klo. 12. Tilaukset ovat noudettavissa maanantaista lauantaihin klo 10 jälkeen. Pidätämme oikeuden muutoksiin hinnoissa ja talokohtaisissa valikoimissa.

Kysy myymälästä lisää tilattavia tuotteita, henkilökuntamme auttaa mielellään!

Helsingin keskusta: 010 76 67200

Puheluiden hinta: (0,0835€/puhelu + 0,1209€/min).