Tuotteet

HYGIENIA JA KORONAVIRUS

Hyvä asiakkaamme, suomalaisessa yhteiskunnassa on ryhdytty poikkeuksellisiin toimenpiteisiin COVID-19-koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Olemme koonneet tähän yleisempiä kysymyksiä ja vastauksia siitä, miten olemme varautuneet omalta osaltamme koronaviruksen leviämiseen.

MITEN HUOLEHDITTE HYGIENIASTA TOIMIPISTEISSÄNNE TAI VERKKOKAUPASSA?

Toimipisteissämme olevia erilaisia kosketuspintoja puhdistetaan tällä hetkellä tehostetusti. Hygieniakäytäntöjämme on tiukennettu, ja niitä valvotaan valppaasti. Verkkokaupan osalta huolehdimme hygieniasta tehostetusti keräilyn ja kuljetuksen jokaisessa vaiheessa.

MITEN OLETTE OTTANEET RISKIRYHMÄLÄISET HUOMIOON TOIMINNASSANNE?

Ruoan verkkokaupasta voi pyytää kotiinkuljetuksen. Näin vältetään kontaktia ja tartuntariski minimoidaan. Tilaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Toinen hyvä vaihtoehto on pyytää apua ystäviltä, sukulaisilta tai naapureilta. Kaikki, jotka voivat auttaa esimerkiksi riskiryhmään kuuluvia sukulaisiaan tai naapureitaan ja käydä kaupassa heidän puolestaan, ovat arjen sankareita. Jos kauppareissulle kuitenkin on pakko lähteä itse, riskiryhmille suositellaan aamun ensimmäistä aukiolotuntia. Pyydämme asiakkaitamme pyhittämään nämä aamun ensimmäiset tunnit riskiryhmille. Mikäli ei kuulu riskiryhmään, kaupassa ehtii asioida myöhemminkin.

Täältä näet Food Market Herkun myymälöiden aukioloajat

MITEN ASIAKKAIDEN TULISI HUOMIOIDA COVID-19-KORONAVIRUS MYYMÄLÖISSÄ?

Kun asioit toimipaikoissamme, pyydämme sinulta, että noudatat aina hyvää käsihygieniaa. Kädet on hyvä pestä ennen kaupassa asiointia ja myös sen jälkeen. Suojaa suusi ja nenäsi nenäliinalla tai hihalla aina kuin yskit tai aivastat. Pidä myös vähintään metrin väli muihin asiakkaisiin ja työntekijöihin.

OLEN SAIRAANA. VOINKO TULLA KAUPPAAN? VOINKO KÄYTTÄÄ VERKKOKAUPPAA?

Mikäli mahdollista, kauppaan ei kannata tulla pikkunuhassakaan. Ruoan verkkokauppamme foodie.fi ja kauppa.foodmarketherkku.fi palvelevat myös kotikaranteenissa olevia ja kotona sairastavia. Muistathan, että terveysviranomaisen määräämässä kotikaranteenissa kaupassa ei voi itse käydä. Mikäli et asu verkkokaupan toimitusalueella, suosittelemme turvautumista naapuriapuun.

RIITTÄÄKÖ VERKKOKAUPASSA TAI MYYMÄLÖISSÄ TAVARA?

Myymälöihimme ja verkkokauppaamme tulee joka päivä lisää tavaraa, eikä syytä huoleen ole. Yksittäiset tuotealueet voivat olla kasvaneen kysynnän takia hetkellisesti loppu, mutta logistiikka toimii eikä tavaravirta katkea. Lisätietoa löydät mm. seuraavista uutisista:

TAVARATOIMITUKSET JATKUVAT NORMAALISTI

RAJOJEN SULKU EI VAIKUTA RUOKAKULJETUKSIIN

Päivitämme koronaviruksen liittyvää tietoa jatkuvasti verkkosivuillemme www.s-ryhma.fi ja jaamme niitä myös sosiaalisen median kanavissamme Facebookissa ja Twitterissä.

Tervetuloa turvallisille ostoksille Food Market Herkun verkkokauppaan tai myymälöihin, herkumman elämän puolesta!