Tuotteet

Jouluruoan verkkokauppa

Joulu tulee joka vuosi samaan aikaan, mutta silti meinaa kiire yllättää. Mitäpä jos tänä vuonna tekisit joulun valmistelut hyvissä ajoin? Olemme koonneet muutamia vinkkejä, joiden avulla vältät jouluruuhkat ja teet ostoksesi kaikessa rauhassa.

Näin tilaat jouluruoat verkkokaupasta

1. Varaa toimitusaika

Tilauksen voit tehdä neljää viikkoa ennen. Näin saat varattua ajan. Jos tietyt tuotteet ovat sinulle ratkaisevan tärkeitä, kannattaa ne tilata jo joulua edeltäville viikoille. Ostokset keräillään toimituspäivänä, joten jouluviikolla jotkut tuotteista voivat olla vähissä.

Varaa toimitusaika

2. Täydennä tilaustasi

Kun tilauksesi on tehty, voit lisätä siihen tuotteita aina kun mieleesi juolahtaa jotakin jouluksi ostettavaa. Teet sen näppärästi S-kaupat-sovelluksellamme niin kotisohvalla kuin ruuhkabussissa. Muista lopuksi tallentaa muutokset.

Lataa sovellus

Jouluruoat verkkokaupasta, miksi?

 • 1. Tee ostokset harkiten, omassa rauhassa vaikka kotisohvalta

 • 2. Aina edulliset hinnat ja vielä Bonukset päälle

 • 3. Isotkin ostokset kotiovellesi, ilman jouluruuhkassa jonottamista

 • 4. Tilaa noutopisteelle, niin voit hoitaa samalla reissulla myös muut jouluostokset

 • 5. Jos suuntaat mökille, hoidamme jouluruoat matkasi varrelle noutopisteeseen

Jouluruoan verkkokauppa - Usein kysytyt kysymykset

  • Keräily tehdään myymälässä vasta toimituspäivänä, joten emme valitettavasti voi taata tuotteiden saatavuutta. Esimerkiksi laatikkoruoat ja jouluhiteiksi nousseet konvehtirasiat ovat joskus käyneet vähiin. Sinun kannattaa siksi antaa lupa korvata tuotteita ja kertoa myös toiveesi mahdollisia tuotekorvauksia varten. Pidempään säilyvät, sinulle erityisen tärkeät tuotteet kannattaa hankkia ruoan verkkokaupasta jo hyvissä ajoin ennen jouluviikkoa.

  • Lisäämme jouluksi reilusti toimitus- ja noutoaikoja, mutta juuri ennen joulua ne saattavat käydä vähiin. Varaa siis mieluinen aika tekemällä tilauksesi jo hyvissä ajoin. Jos vapaata aikaa ei tutusta myymälästä löydy, kokeile valita alueeltasi esimerkiksi toinen Prisma tai S-market.

  • Tilaaminen ruoan verkkokaupasta on helppoa. Ensimmäiseksi sinun kannattaa kirjautua sisään S-käyttäjätilillä, jotta voit saada ostoksistasi Bonusta. Seuraavaksi valitse toimitustapa sekä myymälä. Täytä korisi tuotteilla, tarkista tilauksesi ja syötä vielä maksukorttisi tiedot. Teemme veloituksen kortiltasi vasta toimituspäivänä, kun tuotteet on keräilty ja loppusumma täsmentynyt. Voit siis huoletta lisätä tuotteita tilaukseesi tilausvahvistuksessa ilmoitettuun kellonlyömään saakka.

  • Korvaamme tuotteen vain, jos olet antanut meille luvan. Etsimme tilalle tuotteen, joka vastaa mahdollisimman samaa hintaa ja laatua. Voit myös kirjoittaa keräilijälle tuotekohtaisen kommentin tai toiveen ostoskorinäkymässä. Mikäli jokin tietty tuote on sinulle erityisen kriittinen, kannattaa toimitus tilata mahdollisimman hyvissä ajoin ennen joulua.

   Lue lisää korvaamisesta ➜

  • Jouluruuhkat voivat vaikuttaa tilausten muokkausaikoihin. Voit tarkistaa muokkausajan tilauksen tiedoista verkossa tai sovelluksessa. Kätevintä on käyttää S-kaupat-sovellusta, jolloin voit tilata käyttäjätilisi Ilmoitukset-sivulta puhelimeesi push-viestin. Saat ilmoituksen 24 tuntia ennen muokkausajan päättymistä. Tarkistathan, että olet sallinut puhelimessasi sovelluksen ilmoitukset eli push-notifikaatiot. Lisäksi sinulla tulee olla S-ryhmän asiakasomistajuutta koskevissa asetuksissa markkinointi ja viestintä sallittu. Pääset tarkistamaan luvat näppärästi S-käyttäjätilin kautta.

   Kirjaudu S-käyttäjätilille ➜

  Lataa S-kaupat-sovellus!

  Jouluostokset sukkelasti sovelluksella

  S-kaupat-sovelluksella teet joulun ruokaostokset missä ja milloin vain. Sovelluksella voit lisätä kätevästi tuotteita tilaukseesi aina kun mieleesi juolahtaa vielä jotakin ostettavaa. Sovellukseen saat myös ilmoitukset tilauksesi etenemisestä.