
Juhlakattaus ja koristelu
Ylioppilasjuhlat, valmistujaiset ja rippijuhlat ovat tilaisuuksia, joihin vieraat saapuvat usein eri aikaan. Juhlakattaus kannattaa suunnitella ruuhkan varalta niin, että vieraiden on helppo ottaa aluksi lautaset ja ruokailuvälineet. Buffetpöytää kierretään myötäpäivään. Aloita kylmistä ruokalajeista, siirry sitten lämpimiin ja sijoita viimeiseksi leivät ja juomat. Jälkiruoka ja kahvit katetaan yleensä omaan pöytäänsä. Jos juhlat jatkuvat pitkään, kannattaa ruoat asettaa tarjolle pienissä erissä.
Lautasliinat ja servetit
Näytä kaikkiPöytäliinat
Näytä kaikkiViinilasit
Näytä kaikkiTarjoiluastiat ja -kulhot
Näytä kaikkiKertakäyttökattaus
Näytä kaikkiMuista myös nämä
Katso myös
Valmistujaisten tarjoilut
Valmistujaisjuhlien ruoka, juoma ja herkut yhdellä tilauksella.
Kevään juhliin
Tilaa meiltä tarjoilut, herkut ja juomat kaikkiin kevään juhliin.
Kokeile vikkelää robokuljetusta
Robottimme rullaavat luoksesi ympäri Suomea.