Tuotteet

Juhlat ja catering

Hyödynnä Food Market Herkun monipuolinen tarjonta!

Upeasta valikoimastamme löydät mm. ruokaisat salaatit, suolaiset sormisyötävät ja tietysti laajan kakkuvalikoiman. Meiltä saat myös valmiit teemamenut ja vinkit juhlien järjestämiseen ja mikä parasta: ruoat toimitetaan pääkaupunkiseudulla halutessasi suoraan juhlapaikalle.

Verkkokaupastamme löydät vakiovalikoiman, mutta myymälöissämme runsaasti sesonkiherkkuja. Kysy lisää ja tee tilaus lähimmästä Herkustasi!

Tilaa herkkukeittiömme tuotteet vähintään kahdeksan arkipäivää ennen juhlaasi, jotta voimme varmistaa tuotteiden saatavuuden. Kakkutilaukset vähintään kolme arkipäivää aiemmin. Juhlasesonkiaikoina tilausajoissa saattaa olla poikkeuksia, joten tarkistathan tuotteiden tilausajan lähimmästä Food Market Herkusta.

Miten tilaan?

Helsingin keskusta

Helsingin keskustan Food Market Herkun palvelupisteen ammattitaitoisen henkilökunnan puoleen voit kääntyä juhlien lähestyessä ja kun kaipaat apua menun suunnittelussa. Voit noutaa kaikki menun tuotteet kätevästi Herkun palvelupisteeltä juhlien aattona tai tilata tuotteille kotiinkuljetuksen Herkun Tilauspalvelusta. Palvelupisteen henkilökunnalta saat myös reseptejä sekä tietoa tuotteista ja niiden käyttömahdollisuuksista.

Palvelupisteen henkilökunnan tavoitat puhelimitse numerosta 010 76 67200 Herkun aukioloaikana (0,0835€/puhelu + 0,1209€/min). Voit tehdä tilauksen myös verkkokaupasta.

Palvelupisteen (Service-piste) löydät Herkun sisäänkäynnin yhteydestä.

Selaa tuotteita verkkokaupasta

Kokosimme kattauksen herkullisia esimerkkituotteita suolaisten ja makeiden osalta. Huomioithan, että tilattavia tuotteita löytyy lisää myymälästä, myös paikallisten toimijoiden tuotteita.

Huom! Juhlatarjoilujen ja suurien määrien saatavuuden varmistamiseksi, suosittelemme yhteydenottoa toimittavaan myymälään.