Tuotteet
Food Market Herkussa on tarjolla tuoretta kalaa ympäri vuoden. Tarjonta vaihtelee sen mukaan, mitä kalaa merestä tai järvestä nousee – siksi kannattaakin kysyä kalatiskiltä päivän kalasuositusta.

Kalaherkkuja kaksi kertaa viikossa

Kala on aina trendikäs raaka-aine keittiöissä ympäri maailmaa. Sen hyviin ominaisuuksiin kuuluu myös monipuolisuus. Kalan voit valmistaa paistamalla, hauduttamalla, höyryttämällä, wokkaamalla, friteeraamalla, tuoresuolaamalla, savustamalla, keittämällä tai vaikka grillaamalla. Eikä kalaruokia aina tarvitse maustaakaan tuttuun perinteiseen tapaan; kokeile esimerkiksi itämaisia makuja, kuten limeä, sitruunaruohoa ja inkivääriä sekä makua terästävää kalakastiketta tai tulisia tahnoja.

Tuoretta kalaa tarjolla ympäri vuoden

Food Market Herkussa on tarjolla tuoretta kalaa ympäri vuoden. Tarjonta vaihtelee sen mukaan, mitä kalaa merestä tai järvestä nousee – siksi kannattaakin kysyä kalatiskiltä päivän kalasuositusta. Tutun kirjolohen ja kuhan lisäksi kannattaa kokeilla eksoottisimpiakin lajeja sekä tutustua uusiin tapoihin valmistaa kalaa.

Jos kalan käsittely aiheuttaa päänvaivaa, kalamestarimme voivat käsitellä kalan tarvittaessa juuri haluamallasi tavalla. Esimerkiksi lohifileelle tehdään oma erikoisleikkaus, missä siitä poistetaan pyrstön uintilihas, niskan kaulusluu sekä selkä- ja vatsarasva. Lopputuloksena on laadukas ja siisti premiumfilee.