Tuotteet
Tutustu S-kaupat-palveluun

Tutustu S-kaupat-palveluun

Meiltä saat tilattua ruokaostokset muutamalla napsautuksella. Tuomme ostokset luoksesi jopa samana päivänä. Kokeile ja ihastu!

Tutut ruokakaupat yhdessä osoitteessa

Poimi ostoskoriisi ruokaa ja kodin käyttötavaroita laajasta, edullisen hintatason valikoimastamme. Meiltä löytyvät niin Prisma, S-market, Food Market Herkku, Alepa, Sale, Sokos Herkku kuin Mestarin Herkku.

Bonus on euroja, ei klubipisteitä

Asiakasomistajana on helppo hymyillä: saat osan käyttämistäsi euroista takaisin. Bonukset kilahtavat joka kuukausi rahana pankkitilillesi!

Tunnemme sinut jo valmiiksi

Kun olet kirjautunut S-käyttäjätilillä, tunnistamme sinut asiakasomistajaksi ja pääset hyödyntämään kivijalkamyymälöistä kertynyttä ostohistoriaasi.

Toimitustavat joka lähtöön

Toimitamme ostokset joko kotiovellesi tai matkasi varrelle noutopisteeseen. Jos kaipaat jääkaappiin nopeaa täydennystä, voit valita pikatoimituksen, pikanoudon tai jopa robokuljetuksen.

Omat merkit edullisesti

Meiltä löydät suositut Kotimaista-, Herkku-, Rainbow-, Coop- ja Xtra-merkit. Tarjoamme valtavan valikoiman tuttuja tuotteita pysyvästi edulliseen hintaan – laadusta tai vastuullisuudesta tinkimättä.

Sovellus helpottaa arkeasi

Voit tehdä ostoksesi näppärästi myös S-kaupat-sovelluksellamme. Tilauksen tekeminen, muokkaaminen tai ostoslistojen tallentaminen käy käden käänteessä.