Tuotteet
Joko tiedät, mitä eroa on makilla ja nigirillä? Tutustu tarkemmin erilaisiin susheihin ja osta käsintehdyt sushit Food Market Herkusta

Pieni sushi-opas

Sushi Dailyn herkulliset käsintehdyt sushit

Japanin kansallisruoalla sushilla tarkoitetaan etikalla maustettuun riisiin perustuvia ruokalajeja. Suupalan kokoiset herkut asetellaan kauniisti tarjoiluvadille, josta erilaisia susheja löytyy moninaisin täyttein.

Sushi Dailyn valmiit käsintehdyt sushit ovat oiva oikotie nauttia japanilaisen ruoan puhtaista, tuoreista mauista. Valitse valmis lajitelma tai poimi suosikkisi yksittäin myytävien sushien runsaudesta.

Susheja on monenlaisia, mutta ei huolta – pieni sushi-opas näyttää tien herkullisten makupalojen maailmaan!

Voit tilata Sushi Dailyn herkullisia käsintehtyjä susheja suoraan kotiovelle täältä:

TILAA SUSHIT FOOD MARKET HERKUN VERKKOKAUPASTA

Millaisia erilaisia susheja on olemassa?

Maki Tummapintaiset makit ovat pieniä sushirullia, jossa merilevän sisään on rullattu riisiä sekä täytteeksi kasviksia tai kalaa. Makit nimetään täytteensä mukaan, esimerkiksi kappa sisältää kurkkua ja tekka tonnikalaa.

Nigiri Nigiri on riisistä muotoiltu suupala, jonka päällä on viipale raakaa tai kypsää kalaa.

Gunkan Gunkan on sushivene eli nigiri, jossa joissa riisin ympärille on kiedottu leveä merilevänauha ja täytteenä esimerkiksi rapua, mätiä tai kalaa.

Temaki Temakit ovat sushituutteja, joissa riisi ja täytteet kääritään merilevän kanssa tötteröksi.

Inari Inari on sushiriisipallo, joka on kääritty friteerattuun tofukuoreen.

Chirashi Chirashi on kulhossa tarjottava sushiannos, jossa täytteet on ripoteltu riisiannoksen päälle.

Kalifornian rullat urimaki ja futomaki Urimaki on “nurinpäin rullattu” sushirulla, jossa merilevä on täytteiden ympärillä sisäpuolella ja riisi ulkopuolella. Riisin päälle on yleensä ripoteltu seesaminsiemeniä. Futomakit taas ovat isoja sushirullia, joissa merilevän sisään on rullattu riisiä ja usein viisi täytettä, kuten esimerkiksi kurkku, japanilainen munakas, porkkana, lohi ja ravunpyrstöt.