Nyt meiltä!

Menestysresepti 2021 – tuotteet nyt saatavilla meiltä!

S-ryhmän järjestämässä Suomalainen menestysresepti -kilpailussa etsittiin jälleen uutta kotimaista ruokahittiä ja voittaja ratkesi keskiviikkoiltana 25.8. esitetyssä finaalilähetyksessä. Kauden voittajaksi kruunattiin paimiolaisen ravintoloitsijan Marjaana Pohjolan Fallero-härkäpapufalafelit. Fallero on falafelin suomalainen ja ekologisempi versio, joka valmistetaan härkäpavuista, kasviksista ja mausteista.

Suomalainen menestysresepti -kilpailu on siivittänyt suomalaisia ruokainnovaatioita jo kolme vuotta. Aikaisempina vuosina voittajatuotteiksi on kruunattu paistopisteiltä tuttu Rostis sekä kaura-siemenpyörykkä Boltsi. Tänä vuonna finaalissa kisasivat Falleron lisäksi Foodinin Chia Good -luomuvälipala, Bean Betterin fermentoidut härkäpapupalat, Leivon Leipomon Kaurakas-putkipasta, Kamaboko Finlandin savustetusta lahnasta valmistettu Leikkala-kalaleikkele sekä KomeroFoodin Ateriakippo.

Kaikki finalistituotteet löytyvät valikoiduista S-ryhmän ruokakaupoista (Prisma, S-market, Sale, Alepa, Food Market Herkku) 26.8. alkaen.

card-image-undefined

Voittaja: Fallero-härkäpapufalafel

”Aloimme miettiä, mitä järkeä on kuljettaa Turkista kikherneitä falafeleja varten, kun meillä on täällä kotimaassa aivan loistavan makuinen, maaperään typpeä sitova härkäpapu”, kertoo Fallerot kehittänyt turkulaisten Kuori- ja Roots Kitchen -ravintoloiden omistaja Marjaana Pohjola.

cardImageContent