Tuotteet
Suomalainen menestysresepti 2024

Suomalainen menestysresepti 2024

S-ryhmän järjestämä Suomalainen menestysresepti -kilpailu on siivittänyt suomalaisia ruokainnovaatioita jo usean vuoden ajan. Tämän vuoden voittajaksi on valittu Bakerikan herkulliset Chip-keksitaikinat. Testaa niitä rohkeasti tai tutustu finalistien tuotteisiin!

Tuotteiden saatavuus saattaa vaihdella myymälöittäin.

Kilpailun voittaja 2024: Bakerikan pakastekeksitaikinat

Pakasteesta löytyvää Bakerikan paistovalmista keksitaikinaa on kahta makua: Salted Chocolate Chip ja Peanut Butter Chocolate Chip. Pakkauksessa on kuusi paistovalmista keksiä ja paistoaika on 8–10 minuuttia.

Chip keksitaikina - Suomalainen menestysresepti 2024 voittaja

Kilpailun finalistit

  Tofunkaltainen

  Herkkä Snacksin Tofunkaltainen on uudenlainen kotimaisesta härkäpavusta tehty soijaton proteiinilähde ruoanlaittoon. Tuoteperheestä löytyy kaksi makua: naturel ja läpeensä maustettu valkosipuli & yrtit. Tuotteen voi valmistaa esimerkiksi pannulla paistaen.

  Tofunkaltainen

  Kalawursti

  Norronin Kalawursti on suomalaisesta kirjolohesta ja villikaloista tehty makkara vegekuoressa. Makuja on kaksi: savuinen ja lempeän tulinen chorizo sekä meiramilla ja sitruunalla höystetty bratwurst. 200 gramman paketissa on neljä makkaraa.

  Kalawursti

  Köftis

  Vönerin uutuus on suomalaisen ja turkkilaisen keittiön maut yhdistävä vegepiirakka eli Köftis Bulgurpiirakka. Täytteenä on vöneriä. Tuote on saatavilla sekä pakasteesta että paistopisteeltä.

  Köftis

  Twisted Oats

  Mumsin vegaaninen ja kaurapohjainen tuorepuuro Twisted Oats käy aamupalasta ja välipalasta. Makuja on kaksi: suklaabrownie ja omena-kinuskipulla. Tuotteissa ei ole edes lisättyä sokeria tai makeutusaineita.

  TWISTED OATS

  Rebl Eats

  Rebl Eatsin täytettyjä kasvispohjaisia leipiä on kolmea makua: Spicy Italian on vehnäleipä wegewurstilla, Smokey BBQ:ssa leivän välistä löytyy nyhtöhernettä ja Ruis-porkkalassa täytteenä on savustettua ja merisuolattua porkkanaa.

  Rebl Eats

  Tutustu Suomalainen menestysresepti 2024 -kilpailun voittajan ja finalistien tuotteisiin!