Tuotteet

Vain elämää 2023: Elämä on ruokaa

Kotiteollisuuden Jouni Hynysen ruokavalio yllättää Elämä on ruokaa -sarjassa – ”Mielikuva minusta on pikkuisen väärä”

Yllätyksiä on tällä viikolla luvassa Elämä on ruokaa -minisarjassa, jossa Vain elämää -tähdet valmistavat lempiruokiaan kokki Miikka Lindqvistin seurassa. Hynysen jaksossa rokkari nimittäin paljastaa olevansa kevyen ruoan ystävä.

– Se mielikuva, että kaveri vetää makkaraa ja juo kaljaa, se on pikkuisen väärä. Eikä niin pikkuisenkaan, koska ensinnäkään en juo kaljaa, ja makkaraa syön ehkä kaksi kertaa kesässä, hän pohtii.

Jaksossa Hynynen valmistaa mehevän, juustokermalla viimeistellyn kukkakaaligratiinin. Mies kertoo olleensa ennen periaatteellinen kukkakaalin inhoaja, mutta joensuulaisessa ravintolassa tarjoiltu gratiini muutti tämän asenteen klassikkokasvista kohtaan kertaheitolla.

Mutta kuinka ruoanlaitto rinnastuu laulujen kirjoittamiseen Hynysen mielessä, ja mikä onkaan hänen rakkain ruokamuistonsa?

Kurkkaa mehevän kukkakaaligratiinin resepti alta!

Artistien ainekset puhelimeesi

S-kaupat-sovelluksella teet ruokaostokset näppärästi niin keikkapaikan takahuoneessa kuin televisio-ohjelman kuvaustauolla. Sovelluksella voit myös tilata robokuljetuksen, skannata viivakoodin tai seurata tilauksesi etenemistä.

Tutustu myös muiden artistien resepteihin