
Valitse vege
Sinut on haastettu! Lähde tuhansien muiden tavoin kokeilemaan vegeruokaa tammikuussa. Voit toteuttaa haasteen täysin vegenä tai vain lisäämällä kasvisruoan osuutta ruokavaliossasi – rennosti testaillen tai rohkeasti uutta oppien. Kun opettelet valmistamaan maukkaita kasvipohjaisia aterioita, teet hyvää itsellesi, ympäristölle ja eläimille.
Oivalliset Oddlygoodit
Näytä kaikkiGold&Greenin tuotteet
Näytä kaikkiNäin löydät vegaaniset tuotteet
Tee tuotehaku ja rajaa hakutuloksia yläkulman Rajaa-toiminnolla. Valitse ominaisuudeksi "Vegaaninen".

Vegaanisia suosikkituotteita
Näytä kaikkiResepti: Vegaaniset pinaattiletut
Ainekset:
- 150 g pakastepinaattia
- 2 rkl maidotonta margariinia
- 5 dl kaurajuomaa
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 dl kaurahiutaleita
- 1 tl suolaa
- 200 g puolukoita (pakaste) ja 3 rkl sokeria
Valmistus:
- Sulata pinaatti ja margariini mikrossa erillisissä astioissa.
- Sekoita pinaatti ja kaurajuoma. Lisää vehnäjauhot, leivinjauhe, kaurahiutaleet, suola ja margariini. Anna taikinan turvota 15 minuuttia.
- Kuumenna nokare margariinia lettupannun koloissa. Lisää taikinaa koloihin ja paista lettuja 2–3 minuuttia, kunnes niiden pinta hyytyy. Käännä letut ja paista vielä minuutti.
- Valmista puolukkasurvos. Survo puolisulaneet puolukat ja sekoita joukkoon sokeri. Tarjoa pinaattilettujen kanssa.




