Tuotteet

Food Market Herkulle tuoreus ja ja vastuullisesti pyydetty kalavalikoima on sydämen asia. Ylpeänä voimme sanoa olevamme Suomen Kalakauppa 2020 voittaja!

Vuoden kalakauppa 2020 on Food Market Herkku Helsinki

card-image-Left

"On kyllä yllättynyt ja huikea fiilis, ihan mahtavaa”, Food Market Herkku Helsingin Topi Vaissi iloitsee. ”Meillä panostetaan jatkuvasti runsaaseen valikoimaan, itse tehtyihin tuotteisiin savustuksesta graaviin, kotimaiseen kalaan sekä osaavan henkilökunnan kehittämiseen ja fiilikseen. Tämä näkyy varmasti myös asiakkaille hyvänä meininkinä. Huomaa kyllä, miten ruuan valmistus ja kiinnostus kalaan on kasvanut viime vuosina”, Vaissi jatkaa. ”Kalan käsittely ja myynti on käsityötä ja on hienoa huomata, että sitä arvostetaan".

Vuoden kalakauppa 2020 -kilpailu

Vuoden Kalakauppa -kilpailu järjestettiin ensimmäistä kertaa helmikuussa 2020. Kilpailun tarkoituksena oli nostaa palvelutiskien osaavat ammattilaiset parrasvaloihin ja vahvistaa kalan osuutta suomalaisissa ruokapöydissä. Kilpailuun ilmoitettiin yli 160 palvelevaa kalatiskiä ja kauppaa, joita äänestettiin ahkerasti verkkosivuilla. Kisa keräsi huikeasti yli 26 000 ääntä kuun aikana. Kilpailu näkyi hyvin myös sosiaalisen median puolella.

”Vuoden Kalakauppa -kilpailun suosio yllätti meidät kaikki positiivisesti. Äänimäärä oli huikeat yli 26 000 ja kaupat itse lähtivät mukaan kisaan todella hyvin ja aktiivisesti”, Calle Spring Suomen Kalakauppiasliitosta kehuu. ”Selvästi niin kalat, ruoka kuin oman suosikkikaupan menestys ovat tärkeitä asioita suomalaisille. Hienoa huomata, miten uuteen kisaan heittäydyttiin täysiä mukaan niin äänestäjien kuin tietysti kauppojen itsensä puolesta.” ”Anonyymi tuomaristo koostui ruoka-alan ammattilaisista ja he kiersivät kaikki seitsemän finalistikauppaa ja arvioivat heidät perusteellisesti. Myös voittajan valinta tiukassa äänestystuloksessa oli kova juttu,” Spring jatkaa.

  • Voittajaksi valittiin Food Market Herkku Helsinki.

  • Yleisön suosikki on Kalaherkut Nygren Tampereelta.

  • Kilpailuun ilmoitettiin yli 160 kauppaa ja palvelevaa kalatiskiä mukaan.

  • Ääniä kilpailussa annettiin yli 26 000 kappaletta.

  • Kilpailun finalistit valittiin äänestystulosten mukaan ja nelihenkinen tuomaristo kävi arvioimassa seitsemän finalistia helmikuun lopussa.

  • Tuomaristo koostui kalaketjun ja ruokamaailman ammattilaisista.