Tuotteet

Käyttötavaroiden palauttaminen

Voinko palauttaa käyttötavaran?

Kyllä voit. Verkkokaupasta ostetuilla käyttötavaratuotteilla on, ellei alla toisin mainita, 14 päivän peruuttamisoikeus. Aika lasketaan hetkestä, jolloin olet vastaanottanut tuotteen. Jos haluat palauttaa käyttötavaratuotteen, pyydämme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Tuotteen mukaan sinun pitää laittaa palautuslomake, jonka saat tulostettua näppärästi täältä. Valitettavasti kuljettajamme eivät voi ottaa palautuksia vastaan.

Miten palauttaminen tapahtuu?

Jos haluat peruuttaa käyttötavaratuotteen kaupan, niin pyydämme sinua tekemään peruuttamisilmoituksen olemalla yhteydessä S-kauppojen asiakaspalveluun. Voit käyttää peruuttamisilmoituksen tekemiseen palautuslomaketta, joka löytyy täältä. Peruuttamisilmoitusta ei voi tehdä Kaupan kuljettajille.

Palautuslomake

Jos peruutat kaupat, niin palautathan tuotteet viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Vastuullasi on maksaa tuotteiden palauttamisesta aiheutuvat välittömät kustannukset. Mikäli perut kaupat, palautamme sinulle viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän sisällä peruuttamisilmoituksen saapumisesta tekemäsi maksusuoritukset (tuotteen hinta + perityt edullisimman vakiotoimitustavan mukaiset kulut) peruutettavaan kauppaan liittyen.

Millaisia tuotteita en voi palauttaa?

Sinetöidyillä tuotteilla kuten peleillä, aikakausi- tai ristikkolehdillä, elokuvilla tai ohjelmistoilla ei valitettavasti ole palautusoikeutta sen jälkeen kun tuotepakkaus/sinetti on avattu. Tietokoneiden osalta käyttöjärjestelmän asentaminen päättää palautusoikeuden.

Hygienia- ja intiimituotteita ei voi myöskään palauttaa pakkauksen avaamisen jälkeen. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi epilaattorit, partakoneet, erilaiset ihokarvatrimmerit ja hiustenhoitolaitteet, sähköhammasharjat ja suuhygienialaitteet, kuume-, verenpaine- ja verensokerimittarit sekä alkometrit, nappikuulokkeet ja hands-free-laitteet.

Tuotteelle ei myönnetä palautus- ja/tai peruutusoikeutta, jos se on valmistettu tai muunneltu kuluttajan vaatimusten mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi. Peruuttamisoikeuden rajoituksissa meitä ohjaa kuluttajansuojalaki (6:16).