Sisäänkirjautuminen

Voinko kirjautua sisään palveluun ja tallentaa tietojani?

Voit kirjautua sisään luomalla S-käyttäjätilin. Kun olet luonut S-käyttäjätilin sekä lisännyt pyydettyihin kenttiin yhteystietosi ja S-Etukorttitietosi, ovat tiedot tallennettuna valmiiksi seuraavaa tilauskertaa varten.

Miten luon käyttäjätilin ja kirjaudun?

Kirjaudu sisään tai luo S-käyttäjätili alla olevasta painikkeesta.

Kirjaudu S-käyttäjätilille  tai luo S-käyttäjätili 

Luo uusi S-käyttäjätili sähköpostiosoitteellasi. Rekisteröitymisen jälkeen sisäänkirjautuminen S-kauppoihin onnistuu sähköpostin lisäksi myös tekstiviestillä tulevalla koodilla. Voit käyttää tekstiviestikirjutumista sen jälkeen, kun olet vahvistanut oman puhelinnumerosi S-käyttäjätilillä. Vahvistusta ei voi valitettavasti tehdä rekisteröitymisen yhteydessä.

Puhelinnumeron vahvistus onnistuu näppärimmin S-kauppojen kautta > "Oma profiili" > ”Muokkaa tietojasi S-käyttäjätilillä” > "Vahvista puhelinnumero".

Luo S-käyttäjätili näin:

Paina sivun yläkulmasta löytyvää ihmishahmo-ikonia. Sen jälkeen paina oikealle avautuvasta valikosta ”Luo S-käyttäjätili”.
Syötä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Saat syöttämääsi sähköpostiosoitteeseen nelinumeroisen koodin. Syötä koodi sille varattuun kenttään. Jos koodia ei näy, tarkistathan myös roskapostikansion.
Valitse oletko henkilöasiakas vai yritysasiakas. Lisää S-Etukortti S-käyttäjätiliin. S-Etukortin lisääminen vaatii vahvan pankkitunnistautumisen. Voit myös jatkaa ja lisätä S-Etukortin tiedot Oma profiili -sivulta myöhemmin.
Lisää vielä yhteystiedot ja Tallenna. S-käyttäjätilisi on nyt luotu. Voit muokata myöhemmin yhteystietoja Oma profiili -sivulla.

Mikä on käyttäjätunnukseni?

Sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi toimii käyttäjätunnuksenasi. Kirjaudu jatkossa palveluun sähköpostitse tai tekstiviestillä lähetettävällä kertakäyttöisellä vahvistuskoodilla. Et tarvitse myöskään salasanaa sisäänkirjautumiseen.

Tulevaisuudessa voit tunnistautua muihin S-ryhmän digitaalisiin palveluihin S-käyttäjätililläsi. S-käyttäjätili on korvaamassa S-tunnuksen myöhemmin myös muissa S-ryhmän palveluissa.

Mistä voin muuttaa tietojani?

Luodessasi käyttäjätilin ja tunnistautumalla pankkitunnuksilla S-käyttäjätili saa sinusta seuraavat tiedot: Etu- ja sukunimi sekä puhelinnumero. Voit muokata muita yhteystietojasi Omat profiili -sivulla.

Tietojenkäsittelyn perusteet löydät tietosuojaselosteesta .