Tuotteet

Sisäänkirjautuminen

Voinko kirjautua sisään palveluun ja tallentaa tietojani?

Voit kirjautua sisään S-käyttäjätilin avulla. S-käyttäjätili on helppo ja turvallinen tapa tunnistautua asiakasomistajaksi verkkokaupassamme ja sovelluksessamme. Tietosi tallennetaan tilin luomisen yhteydessä. Kun kirjaudut palveluun seuraavan kerran, ovat yhteystietosi ja S-Etukorttisi tiedot näppärästi valmiina seuraavaa tilausta varten.

Miten luon käyttäjätilin ja kirjaudun?

Luo uusi S-käyttäjätili tai kirjaudu sisään alla olevasta painikkeesta.

Kirjaudu S-käyttäjätilille tai luo S-käyttäjätili

Luo uusi S-käyttäjätili sähköpostiosoitteellasi. Voit kirjautua myös tekstiviestikoodilla kun olet ensin vahvistanut puhelinnumerosi. Vahvistaaksesi puhelinnumerosi sinun täytyy kirjautua uudelleen sisään tilin luomisen jälkeen.

Näin puhelinnumeron vahvistus onnistuu helposti > "Oma profiili" > ”Muokkaa tietojasi S-käyttäjätilillä” > "Vahvista puhelinnumero".

Luo S-käyttäjätili näin:

Paina sivun yläkulmasta löytyvää ihmishahmo-ikonia. Sen jälkeen paina oikealle avautuvasta valikosta ”Luo S-käyttäjätili”.
Syötä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Saat syöttämääsi sähköpostiosoitteeseen nelinumeroisen koodin. Syötä koodi sille varattuun kenttään. Jos koodia ei näy, tarkistathan myös roskapostikansion.
Valitse oletko henkilöasiakas vai yritysasiakas. Lisää S-Etukortti S-käyttäjätiliin. S-Etukortin lisääminen vaatii vahvan pankkitunnistautumisen. Voit myös jatkaa ja lisätä S-Etukortin tiedot Oma profiili -sivulta myöhemmin.
Lisää vielä yhteystiedot ja Tallenna. S-käyttäjätilisi on nyt luotu. Voit muokata myöhemmin yhteystietoja Oma profiili -sivulla.

Mikä on käyttäjätunnukseni?

Sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi toimii käyttäjätunnuksenasi. Sinun ei tarvitse muistaa salasanoja, sillä voit kirjautua palveluun sähköpostitse tai tekstiviestillä lähetettävällä kertakäyttöisellä koodilla.

Miten voin muuttaa tietojani?

Voit muokata yhteystietojasi Oma profiili -sivulla. Kun luot käyttäjätilin ja tunnistaudut pankkitunnuksillasi, S-käyttäjätili tallentaa automaattisesti etunimesi, sukunimesi ja puhelinnumerosi. Lisätietoa tietojesi käsittelystä löydät tietosuojaselosteesta.

Tietojenkäsittelyn perusteet löydät tietoturvaselosteesta.