Tuotteet

Tuotteet ja korvaaminen

Voinko luottaa siihen, että tilattujen tuotteiden laatu on sama kuin jos hakisin ne itse kaupasta?

Kyllä voit. Koulutettu henkilökuntamme kerää sinulle vain tuoreimpia tuotteita ja parasta laatua.

Millä perusteella tuotteita korvataan?

Jos tilaamasi tuote on loppunut myymälästä ja olet sallinut korvaamisen, etsimme tilalle toisen tuotteen, joka vastaa mahdollisimman hyvin puuttuvan tuotteen hintaa ja laatua. Valitsemme esimerkiksi tuotteen, jonka tiedämme maistuvan mahdollisimman samankaltaiselta. Tiedämme toki, että jotkin tuotekriteerit ovat erityisen tärkeitä vaikkapa ruokavalion osalta. Sen vuoksi olemme tehneet itsellemme oivan ohjelistan:

Gluteeniton ➜ gluteeniton

Luomu ➜ luomu

Sokeriton ➜ sokeriton

Kotimainen ➜ kotimainen

Kevyt/light ➜ kevyt/light

Laktoositon ➜ laktoositon

Vähälaktoosinen ➜ vähälaktoosinen tai laktoositon

Voinko varmistaa tilaukseeni valitsemien tuotteiden saatavuuden?

Kaupoissamme on laaja valikoima ja pyrimme aina täyttämään toiveesi! Kerromme kuitenkin verkkosivuillamme ja sovelluksessamme, mikäli jollakin tuotteella on heikko saatavuus. Voit siis helposti ennakoida sitä, mitkä tuotteet keräilemme sinulle.

Mikäli olet tehnyt tilauksen pitkälle tulevaisuuteen, voit tarkistaa tuotteiden saatavuuden ja tehdä mahdollisia muutoksia ennen kuin pakkaamme ostoksesi. Voit myös jättää toiveesi tuotteiden korvaamiseen liittyen – näin saamme aina tuotua sinulle sopivimmat tuotteet.

Miksi verkkokaupasta ei saa kaikkia samoja tuotteita kuin myymälästä?

Keräämme kaikki verkkokaupan ostokset myymälöistämme, mutta valitettavasti kaikki myymälätuotteet eivät kuulu ruoan verkkokaupan valikoimaamme. Valitsemme tuotteet ruoan verkkokauppaamme aina tuotteiden saatavuus ja toimituksien sujuvuus edellä. Kerro rohkeasti omat valikoimatoiveesi – toteutamme saamiamme toiveita parhaamme mukaan.