Ladataan...

Tuotetiedot
Pudasjärvellä valmistetut, kotimaiset Nelikko pizzapohjat ovat esipaistettuja ja helppoja käyttää. Lisää jäisen pohjan päälle lempitäytteesi ja…
Valmistusmaa
Allergeenit
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Ainesosat
Suomalainen VEHNÄjauho, vesi, suomalainen rypsiöljy, suomalainen hiiva, suola. Kotimaisuusaste 98 %. MAIDOTON, LAKTOOSITON
Valmistaja
EAN
Ominaisuudet
Säilytysohje
PAKASTE, TUOTE SÄILYY: - pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä) ks. parasta ennen -merkintä Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Käyttöohje
UUNISSA: 1. Lämmitä uuni 250 °C:een. 2. Täytä pizzapohjat uunin lämmetessä haluamillasi täytteillä. 3. Paista pizzat uunipellillä leivinpaperin päällä n. 6-8 minuuttia kunnes juusto on kunnolla sulanut. HUOM! Paistoaika saattaa vaihdella eri uuneissa. MIKROSSA: 1. Täytä pizzapohja haluamillasi täytteillä. 2. Aseta pizza lautaselle ja lämmitä täysteholla (750 W) kunnes juusto on sulanut. Mikroaaltouunikypsennyksessä pohjasta tulee pehmeä.