Ladataan...
Helppo ja maukas arjen helpottaja. Valmistamme Apetit Lohimurekepihvit aina vain parhaista raaka-aineista; norjan lohesta ja vastuullisesti…
Valmistusmaa
Allergeenit
Äyriäiset, Kalat, Selleri, Sinappi, Kaura, Lupiini, Nilviäiset, Ei pakollisesti ilmoitettavia allergeeneja
Ainesosat
Viljelty norjalainen LOHI (Salmon salar) 55 %, SEITI (Pollachius virens, pyydetty FAO 27 Koillis-Atlantti), gluteeniton KAURAlese, perunahiutale, sipuli, sitruunamehu, gluteeniton KAURAkuitu, tilli, suola, valkopippuri. Kalaa 85 %.
Valmistaja
EAN
Säilytysohje
SÄILYTYS: -18 °C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. PAKASTE, tuote säilyy: - pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä) ks. parasta ennen -merkintä - säilytystä jääkaapissa tai huoneenlämmössä ei suositella
Käyttöohje
Kuumenna lohimurekepihvit jäisinä tai osittain sulaneina * paistinpannussa miedolla lämmöllä 5 min molemmin puolin * uunissa 225 °C noin 10 min * mikroaaltouunissa (800 W) 1,5 min/pihvi
Ladataan...