Ladataan...

Tuotetiedot
Tuotetiedot
Apetit Papusekoitus on runsasproteiininen sekoitus romanopapuja, herneitä, kidneypapuja ja kikherneitä. Sen avulla saat helposti sekä ruokaisuutta…
Valmistusmaa
Ainesosat
Romanopapu*, herne, kidneypapu**, kikherne. Papuja 50 %. Papujen alkuperämaat ilmoitettu päiväyskentässä.
Valmistajan tiedot
Apetit Ruoka Oy
PL 1001, 27801 Säkylä
EAN
Ominaisuudet
Ominaisuudet
Säilytysohje
PAKASTE, tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä), ks. parasta ennen -merkintä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Käyttöohje
Liedellä: Lisää jäinen papusekoitus kiehuvaan, vähään (n. 1 dl) veteen. Kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja keitä 4–5 minuuttia. Mausta ja tarjoa. Voit myös paistaa papusekoituksen tilkassa ruokaöljyä pannulla sekoitellen 6–8 min. Mikroaaltouunissa: Kuumenna papusekoitus astiassa täydellä teholla (800 W) 6 min. Mausta ja tarjoa.
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Ravintoarvoilmoitus | 100 g |
---|---|
Energia | 310 kJ / 75 kcal |
Rasvaa | 0,6 g |
- josta tyydyttyneitä rasvoja | 0,2 g |
Hiilihydraattia | 11 g |
- josta sokereita | 3,1 g |
Proteiinia | 4,9 g |
Suola | 0,00 g |
Ravintokuitua | 2,9 g |
Natrium | 0 mg |