Ladataan...
Juuritaikinaan leivottu vehnäpatonki. Esipaistettu patonki on tarjoiluvalmis 10-12 minuutin paistamisen jälkeen. Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä.
Valmistusmaa
Ainesosat
VEHNÄJAUHO (vehnä: Ranska), vesi, hiiva, alkoholi*, suola, VEHNÄGLUTEENI, VEHNÄMALLASJAUHO, OHRAMALLASUUTE, OHRAMALLASJAUHO, deaktivoitu hiiva, taikinajuuri, jauhonparanne (E 300). *Alkoholi haihtuu paistamisen yhteydessä. Saattaa sisältää pieniä määriä ruista, kauraa, maitoa ja seesaminsiemeniä.
Valmistaja
Valmistuttajan tiedot
SOK, PL 35, 00088 S-ryhmä, s-kuluttajaneuvonta.fi
EAN
Säilytysohje
Huoneenlämmössä. Suojattava valolta ja lämmöltä.
Käyttöohje
VALMISTUSOHJE: 10-12 min 200-220 asteessa. Anna vetäytyä muutama minuutti ennen tarjoilua.
Ladataan...