Tuotteet
Dr. Oetker Tummasuklaanappi leivontaan 100g

Dr. Oetker Tummasuklaanappi leivontaan 100g

Kaikki Dr. Oetker -tuotteet
~3,49 €
34,90 €/kg
Tuotetiedot

Korkealaatuinen, belgialainen suklaa sopii leivonnaisiin, jälkiruokiin ja suklaakonvehtien valmistamiseen.

Valmistusmaa

Belgia

Allergeenit

Maito, Soijapavut

Ainesosat

Kaakaomassa, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine (SOIJALESITIINI), luontainen vanilja-aromi. Saattaa sisältää MAITOA.

Valmistaja

Dr. Oetker Suomi Oy

EAN

5701073061466
Ominaisuudet

Säilytysohje

Säilytys kuivassa huoneenlämmössä.

Käyttöohje

Käytetään kuten tavallista leivontasuklaata. Suklaanappien ansiosta suklaa on erittäin helppo kuumentaa ja sulattaa. Sopii kakkujen glaseeraukseen ja kuorruttamiseen, suklaakonvehtien valmistamiseen sekä kakkujen, muffinsien ja muiden leivonnaisten leipomiseen. Sopii myös koristeluun. Vesihaude: Keitä vettä kattilassa ja aseta kulho kattilan päälle. Kaada 2/3 suklaasta kulhoon ja sulata hitaasti matalalla lämmöllä (suklaan lämpötilan tulee olla korkeintaan 40 °C). Poista kulho kattilalta ja lisää jäljellä oleva suklaa sekoittaen. Suklaa on käyttövalmis kun se on sileää. Katso lisäohjeet kotisivuiltamme. www.oetker.fi

Ravintosisältö
Ravintoarvoilmoitus per
100g/100ml
RI*
Energiaa
2292 kJ / 548 kcal
27,4%
Rasvaa
36 g
51,43%
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja
22 g
110%
Hiilihydraattia
46 g
17,69%
Hiilihydraattia, joista sokereita
44 g
48,89%
Proteiinia
5,1 g
10,2%
Suolaa
0,01 g
0,17%

Ladataan...