Fallero on suomalaisista härkäpavuista valmistettu falafel joka sisältää runsaasti kotimaisia kasviksia. Tuote on kehitetty ravintola Kuoren keittiössä joten se on täynnä makua. Fallerossa käytetyt härkäpavut on viljelty uudistavan maatalouden viljelymenetelmien mukaisesti. Fallero on mukana vuoden 2021 suomalainen menestysresepti kilpailussa.
Valmistusmaa
Ainesosat
Liotettu härkäpapu, (42 %), paahdettu punajuuri (31 %) (punajuuri, sokeri, rypsiöljy, suola), rypsiöljy, sipuli, härkäpapujauho (2 %), mausteet (mm. juustokumina, korianteri, kurkuma), suola, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), valkosipuli, balsamiviinietikka (rypäletäysmehutiiviste, viinietikka [sis. sulfiitteja]), psyllium, nostatusaine (ruokasooda).
Valmistaja
EAN