Pääsiäisen toimitusaikoja on vielä jäljellä, varaa omasi tästä!
Fazer Gluteeniton Lettujauhoseoksesta valmistuu herkulliset letut, rapeat vohvelit, pannukakut tai keksit. Lisää reseptejä: fazer.fi/gluteeniton.
Valmistusmaa
Ainesosat
Riisijauho, sokeri, jodioitu suola, sakeuttamisaine (E466).
Valmistaja
EAN
Säilytysohje
SÄILYTYS: kuivassa ja huoneenlämmössä.
Käyttöohje
Maukkaat letut (15-20 pientä lettua) 1 pss (150 g) Fazer Gluteeniton Lettujauhoseosta 5 dl maitoa tai vettä 2 kananmunaa Rasvaa paistamiseen Sekoita kaikki ainekset hyvin keskenään. Anna turvota n. 30 minuuttia. Paista keskilämmöllä letuiksi. Letut ilman kananmunaa: Käytä nestettä vain 3,5 dl. Lisää halutessasi taikinaan juoksevaa margariinia, niin saat mausta täyteläisemmän.